Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 31 » Футзальне супердербі - за чемпіоном
16:46
Футзальне супердербі - за чемпіоном

Львівське футзальне дербі, у якому зустрілися "Тайм" та "Енергія", завершилося мінімальною перемогою чинних чемпіонів України -1:0. Сказати, що у цьому матчі "заруба" вийшла на славу - нічого не сказати...

Що не кажіть, але дербі вийшло на славу. Із цією фразою погодиться, мабуть, кожен вболівальник, який на власні очі бачив перебіг подій на майданчику львівського універсального залу "СКА". Забитий гол на останніх хвилинах матчу, нереалізовані гольові моменти та дабл-пенальті, груба гра, вилучення, справжні емоції гравців та тренерів обох команд, суддівські помилки, дива реакції обох воротарів, суперечки між вболівальниками - усе можна було побачити власні очі. Словом, дербі вдалося, як то кажуть, на усі сто відстоків...

На початку матчу було помітно, що оновлена "Енергія", яка в останніх поєдинках набрала непоганий хід, святкувавши шість перемог поспіль, була налаштована будь-що обіграти чемпіона. Чудові моменти зробити "Тайму" роль наздоганяючого мали "енергетики" Іванов та Струк. Дмитро метрів із двох не поцілив у ворота, а Степан, вийшовши на побачення із Лисенком, пробив у стійку. Натомість "Тайму" на початку матчу нічого не вдавалося.
Проснулася команда Станіслава Гончаренка у середині першого тайму. Саме тоді і стався ключовий епізод першої половини гри. Євген Рогачов у штрафній номінальних господарів відмахнувся від Олександра Бондара, за що отримав від арбітра найсуворіше покарання - червону картку. Що творилося на лаві запасних "Енергії", словами описати важко. Утім, апеляції "енергетиків" не змінили рішення "людей у чорному". Загалом, у такій грі з такии вердиктом арбітра погодитися складно. Справедливим було б попередження обом гравцям. А ще до цього епізоду судді зафіксували незрозумілий фол у виконанні "Енергії", чим вороже налаштували проти себе багатьох вболівальників.

У більшості "Тайм" створив кілька небезпечних моментів, однак розіграти "зайвого" підопічним Станіслава Гончаренка не вдалося. Та й, зрештою, у першому таймі, забити не вдалося нікому.

Після перерви на майданчику панувала рівна гра. Хоч і "Тайм" більше конролдював м'яч, однак "Енергія" дуже гостро контатакувала. Чого лише варті постріли Шевченка, Романова та Федюка. Утім, наприкінці матчу чинні чемпіони таки свого добилися. Героєм у команді Станіслава Гончаренка став Овсянніков. Денис після затяжної атаки пробив низом метрів із 7-ми - Кардаш у цьому випадку допомогти не зміг. Вимушений тайм-аут і гра з п'ятим польовим гравцем "Енергії" не домогла. Натомість діючі чемпіони України могли збільшити свою перевагу до двох голів. Утім, з дабл-пенальті Валерій Легчанов пробив над воротами. Відтак, 1:0 - у львівському супердербі перемагає "Тайм".

Футзал. ЧУ. Дев'ятий тур.

"Тайм" (Львів) - "Енергія" (Львів) -1:0 (0:0)

Гол: Овсянніков, 37
Вилучення: Рогачов, 11 (удар суперника ліктем)
Нереалізований дабл-пенальті: Легчанов, 40

"Тайм": Лисенко, Чепорнюк, О.Бондар, Д. Бондар, Павленко, Якунін, Овсянніков, Легчанов, Кондратюк, Макаєв

"Енергія": Кардаш, Романов, Струк, Федюк, Рогачов, Іванов, Шевченко, Петрушин, Ільницький, Задорожний

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/31102009-futzalne_superderbi_za_cempionom

Просмотров: 790 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz