Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 15 » Футзал: завдання-мінімум і максимальні амбіції
11:56
Футзал: завдання-мінімум і максимальні амбіції

Збірна України з футзалу відбула до Баку, де проведе матчі чергового відбірного етапу чемпіонату світу в квартеті з суперниками з Азербайджану, Хорватії та Македонії.

 

В азербайджанській столиці з 15 по 18 грудня пройде турнір команд п’ятої європейської групи в рамках відбірних змагань світової футзальної першості. Повпреди приймаючої країни, яким протистоятимуть збірні України, Хорватії та Македонії, розіграють дві путівки до стадії плей-офф. Поєдинки безпосередньо за місця в фінальному турнірі відбудуться навесні наступного року, а сама заключна стадія пройде в Таїланді в листопаді 2012-го.

 

Тренерський штаб збірної України на чолі з Геннадієм Лисенчуком повіз до Азербайджану чотирнадцятьох гравців: воротарі − Дмитро Литвиненко та Євген Іваняк (обидва − «Локомотив» Харків), польові − Степан Струк, Валерій Легчанов, Євген Рогачов, Сергій Чепорнюк, Денис Овсянников, Максим Павленко (всі − «Енергія» Львів), Роман Кордоба («Ураган» Івано-Франківськ), Дмитро Сорокін, Сергій Журба (обидва − «Локомотив» Харків), Валерій Замятін («Єнакієвець» Єнакієво), Михайло Романов («Політех» Санкт-Петербург, Росія), Дмитро Іванов («Нова генерація» Сиктивкар, Росія).

 

Відповідаючи на запитання офіційного сайту ФФУ, наставник української збірної, зокрема, зазначив, що в команді панує прекрасна атмосфера, хлопці налаштовані не просто на виконання завдання-мінімуму − посісти одне з двох перших місць, а на перемогу. «Хоча здобути її буде непросто, − зазначив Геннадій Анатолійович. − Група підібралася солідна. Господарі, в складі яких вистачає натуралізованих бразильців, уже встигли зарекомендувати себе з найкращого боку на міжнародній арені. Вони швидкі, технічні, до того ж виступатимуть удома, де трибуни гарантують шалену підтримку».

 

«Хорвати − господарі фінального турніру чемпіонату Європи, котрий розпочнеться за півтора місяця, − продовжив пан Лисенчук. − Це неабиякий імпульс для розвитку місцевого футзалу. Гравці, як правило, габаритні, міцні. Типовими представниками екс-югославської футбольної школи є й македонці. Багато хто вважає, що нам пощастило розпочинати турнір поєдинком із ними. Та я застеріг би від ейфорії. І календар, і взагалі турнір не буде простим для жодного з учасників».

 

За словами головного тренера, він задоволений тим, як пройшла підготовка «синьо-жовтих» до змагань. У товариських зустрічах із командами Молдови, Латвії та Казахстану наші хлопці відпрацьовували ігрові зв’язки, моделюючи ситуації з урахуванням манери гри майбутніх суперників. «Усі гравці української збірної по-спортивному злі, заряджені на боротьбу, − каже наставник. − У порівнянні з останньою європейською першістю, гадаю, дух команди суттєво зріс. Гравцям цього скликання не вистачає медалей великих турнірів, тож із амбіціями та мотивацією в нас усе гаразд».

 

Отже, у четвер, 15 грудня, о 16.30 за київським часом збірна України стартує у відбірному турнірі чемпіонату світу поєдинком із командою Македонії. Наступного дня в цей же час підопічні Геннадія Лисенчука екзаменуватимуть хорватів, а в неділю, 18-го числа, зустрінуться з Азербайджаном (початок − о 19.00). Прямі трансляції матчів вестимуть місцевий канал Idman Azerbaycan TV, котрий є в деяких супутникових пакетах, а також сайт affatv.az.

 

А з 31 січня по 11 лютого дванадцять найсильніших збірних Старого Світу визначатимуть у Хорватії чемпіона континенту. Збірна України виступатиме в одній групі з командами Іспанії та Словенії. Стартує наша дружина на турнірі матчем із балканцями 2 лютого, а наступний поєдинок − проти чинних чемпіонів Європи − проведе четвертого числа. До чвертьфіналу змагань виходять по дві перші команди від кожного квартету.

ИСТОЧНИК: http://www.ffu.org.ua/ukr/teams/teams_futzal/9124/

Просмотров: 540 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz