Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 24 » ФУТЗАЛ СК «Візаж» вдома розгромив МФК «Одеса» у черговому турі Першості України з міні-футболу
12:12
ФУТЗАЛ СК «Візаж» вдома розгромив МФК «Одеса» у черговому турі Першості України з міні-футболу
Прихильники міні-футболу у Житомирі можуть пишатися досягненням міської команди СК «Візаж». Після серїі невдач і останньої нічиєї з "Львівхолодом" вихованці Віталія Лясковського здобули перемогу у домашній грі з МФК «Одеса» 21 січня 2012 року. Черговий тур Чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі проходив у спортивному комплексі «Динамо», де наші футзалісти перемогли з рахунком 3:0. При тому що першу доашню гру з МФК «Одеса» «Візаж» завершив внічию.


До 35 хвилини поєдинок був рівним. Але, вже хвилину по тому вихованець СК «Візаж» – Антон Лясковський відібрав м’яч у суперника в кутку штрафного майданчика і передав пас Володимиру Мухіну, внаслідок чого був забитий перший гол.

На 38, 39 хвилинах завдяки плеймейкерським здібностям Володимира Мухіна та Юрія Мельника наша команда поставила фінальну крапку у матчі – 3:0.

Зараз гравці СК «Візаж» готуються до виїзного матчу з чернівецькою командою ФК «Меркурій».

Нагадаємо, що домашній матч житомирська команда програла з рахунком 3:2, тому житомиряни зроблять все можливе для того аби взяти реванш.

ИСТОЧНИК: http://www.footballzt.com/2012/01/blog-post_8733.html
Просмотров: 583 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz