Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 24 » ФУТЗАЛ Шанс-Авто перемагає у ковельському дербі з рахунком 6:4
11:21
ФУТЗАЛ Шанс-Авто перемагає у ковельському дербі з рахунком 6:4

Буран-Негабарит - Шанс-Авто 4:6

Склади команд:
"Буран-Негабарит”: Ярмолюк О., Романчук Т., Мороз П., Кошуба В., Данилюк І., Тушич В., Шелест П., Ворона А., Кузьміч Р., Портняко О., Мучак І.
Президент клубу: Бірук Роман
Головний тренер: Романчук Віктор
"Шанс-Авто”: Чемерис П., Романчук В., Бобилєв В., Басюк В., Петрик Е., Дацюк Р., Портняко І., Ковалишин Ю., Яцина М., Грицина М., Луців А., Колодюк Ю.
Президент клубу: Мороз Олександр
Головний тренер: Луців Андрій

1 тайм
Матч розпочався не на користь команди Шанс-Авто і уже на 1 хв матчу після після грубої помилки воротаря Чемериса Павла – Данилюк Іван виводь команду Буран-Негабарит вперед (1-0). 3 хв матчу Данилюк Іван подвоює в рахунку (2-0), цим самим зробивши дубль в матчі. На 5 хв Романчук Тарас не реалізовує вихід віч-на-віч з воротарем Шанс-Авто, момент закінчився кутовим, після розіграшу якого Мороз Петро робить результат в матчі (3-0). Команда Шанс-Авто бере тайм аут в матчі.

В першій 10 хвилинній половині тайму хотілось відмітити дальній удар із за меж своєї половини поля Тушича Віталія який чуть не завершився голом, надійно зіграв Чемерис Павло. Шанс-Авто на що відповіло атакой два в два, але Ковалишин Юрій б’є вище воріт. Цілковитою ігровою перевагою володіли господарі майданчика в першій половині тайму. В другій половині тайму Шанс-Авто більш менш вирівнює рівновагу в матчі. Хотілось відмітити дальній постріл Грицини Миколи і також вкидання м’яча Чемерисом Павлом на капітана команди Бобилєва Володимира, який скинув в центр поля на Романчука Віктора, але надійна гра воротаря Буран-Негабарит зберігає рахунок на табло (3-0). Багатою на моменти вийшла середина другого тайму. Спочатку був простріл Бобилєва Володимира на Романчука Віктора на дальню стійку. Вихід шанцівців три в два, але надійна гра збоку воротаря Буран-Негабарит (Яромолюк Олег) зберігає результат на табло не змінним. Після цього Шанс-Авто взяли повну гру у свої руки. Вкотре Ковалишин Юрій опинився на ударній позиції, на цей раз м’яч потрапляє на кутовий удар, після розіграшу якого Грицина Микола скорочує результат в матчі (3-1). А вже за 1 хв до кінця першого тайму Яцина Михайло робить результат в матчі (3-2). Перерва.

2 тайм
В другому таймі команді Шанс-Авто потрібно було відігруватись і вже на перших секундах другого тайму удар Луціва Андрія чуть не завершився голом. Дві стійки рятують Буран-Негабарит від нічийного результату в матчі. Спочатку на 1 хв другого тайму красивий прохід Грицини Миколи завершився стійкою, а також на 2 хв удар Дацюка Романа завершився стійкою. 4 хв матчу після розіграшу ауту на так званого "стояка” Бобилєв Володимир прийнявши м’яча на груди і впадінні пробив між ноги Ярмолюка Олега зробив результат в матчі нічийним (3-3). 5 хв матчу Романчук Віталій влучив в поперечку, на що Буран-Негабарит відповів проходом по флангу Кошуби Віталія завершився ударом вище воріт.

Середина другого тайму не була такою результативною як сама кінцівка матчу. Команди розмінялись кількома фолами та гострими моментами в матчі. Хочеться відмітити дальній удар Дацюка Романа на 11 хв другого тайму. І це тільки був початок для зливи голів та емоцій. Кінцівка матчу, а саме останні 3 хв в матчі вирішили хто із суперників був сильнішим. На 17 хв другого тайму вийшовши на заміну і дебютувавши в складі команди Буран-Негабарит Ворона Андрій робить результат в матчі (4-3). 18 хв матчу красивим дальнім ударом майже з центра поля капітан команди Бобилєв Володимир робить рівновагу в матчі (4-4). А вже його співвітчизники по команді за 1 хв до кінця зустрічі, а саме після розіграшу кутового Яцина Михайло виводить команду Шанс-Авто вперед. А за 17 секунд до кінця зустрічі той самий Яцина Михайло ставить крапку в цьому матчі (6-4) на користь команди Шанс-Авто.
за матеріалами: Шанс-Авто
Просмотров: 514 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz