Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 7 » Фелишин: У футболі не можна виграти без ударів по воротах
22:10
Фелишин: У футболі не можна виграти без ударів по воротах
Віце-президент «Енергії» Володимир Фелишин в інтерв’ю клубній прес-службі поділився враженнями від гри із «Локомотивом» та оцінив наступного суперника «зелено-білих» - «Єнакієвець».

- У футболі не можна виграти без ударів по воротах, - каже Володимир Васильович. – Ось візьмімо «Локомотив». Другий гол харків’ян був забитий Сорокіним лівою ногою із гострого кута. Це не була комбінація. Але є удари, є голи. У першому таймі «енергетики» виглядали сонними, «затиснутими». Цю частину матчу ми провалили, так грати претендент на чемпіонство не може. На матч прийшло десь тисяча уболівальників, підтримка була шаленою, а наша команда віддала супернику три очки. Ми повинні були бодай не програти. А у випадку перемоги ми на 90 відсотків зробили би роботу по здобуттю золота чемпіонату. А тепер наші шанси на чемпіонство розцінюю як 60 на 40. Відрив від «Локомотива» незначний, лише два очки. А попереду важкі ігри із «Єнакієвцем», «Ураганом», «Локомотивом».

- Ви сказали, що у грі із «Локомотивом» «енергетики» не часто завдавали удари по воротах. В інших матчах кількість ударів була більшою?
- Так… Пригадайте попередній матч із «Ураганом». Тоді було більше ударів, вдавалися комбінації. А у грі із «Локомотивом» в нас нічого не виходило.

- Можливо, на гравців «Енергії» тиснула відповідальність за результат, вони себе «накрутили», тому і провалили перший тайм?
- Ми випереджали «Локомотив» на п’ять очок. Тому відповідальність за результат мала би тиснути, перш за все, на «залізничників». У них же не було права на помилку. А нам потрібно було хоча би не програти. Але чомусь при такій підтримці уболівальників, нормальному суддівстві, ми програли. Причини нехай тренери шукають, розбираються в цій ситуації.

- Наступний матч «Енергія» проведе із «Єнакієвцем». Що можете сказати про команду Олега Солодовника?
- «Єнакієвець» - завжди був хорошою командою, претендентом на медалі. А у цьому сезоні цю команду очолив досвідчений фахівець – Олег Солодовник. Він не любить програвати. Тому, очікую на важку для нас гру. Тим паче, що у «Єнакієвця» з’явився шанс поборотися за третє місце.

- Як гадаєте, «Енергії» краще вдаються ігри удома чи в гостях?
- Важко сказати…Думаю, 50 на 50. Із «Локомотивом» ми у гостях виграли, а вдома програли. Із «Єнакієвцем» на виїзді зіграли внічию, а в рідних стінах перемогли. Взагалі, я вважаю, що у гостях важче грати, чим удома.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/393-felyshyn-u-futboli-ne-mozhna-vygraty-bez-udariv-po-vorotah.html

Просмотров: 472 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz