Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 5 » Фелишин: «Кубок недооцінки суперника не пробачає»
01:24
Фелишин: «Кубок недооцінки суперника не пробачає»
Віце-президент «Енергії» Володимир Фелишин прокоментував клубній прес-службі результати жеребкування чвертьфіналу Кубка України. «Зелено-білим», нагадаємо, у суперники дістався донецький «Ресурс».

«Жереб для «Енергії» не найгірший, - каже Володимир Васильович. – Нам попалася команда із першої ліги, а могли ж на цій стадії вийти на «Ураган», «Локомотив» чи «Кардинал». Тим не менш, на матчі із «Ресурсом» наші хлопці зобов’язані добре налаштуватися, це ж кубковий турнір, тут часто трапляються несподіванки.

Далеко за прикладом ходити не треба, «Енергія» в попередньому раунді розіграшу Кубка програла гостьову гру «Меркурію». Добре, що хоч за додатковими показниками ми пройшли в чвертьфінал. Чернівецька команда добре налаштувалася і змогла припіднести сюрприз. Потрібно робити висновки і серйозно налаштовуватися на гру із «Ресурсом».
Взагалі, зараз настає пора відповідальних ігор. В Екстра-лізі на нас чекають матчі проти «Урагану», «Локомотива» та «Єнакієвця». У цих трьох іграх з’ясується доля чемпіонства. Крім того, потрібно ще вдало зіграти на Кубок.

Зрозуміло, що гравці «Енергії» вищі за класом, чим в «Ресурсу». Але, повторюю, Кубок недооцінки суперника не пробачає».

Нагадаємо, перша гра «Енергії» із «Ресурсом» відбудеться 28 квітня у Львова. А матч-відповідь 5 травня. Матчі "Фіналу чотирьох" (два півфінальні поєдинки та фінал) пройдуть 31 травня - 3 червня в Івано-Франківську на майданчику Коледжу фізичного виховання.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/431-felyshyn-kubok-nedoocinky-supernyka-ne-probachae.html

Просмотров: 442 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz