Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 20 » Федір ПИЛИПІВ: "В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ "ТАЙМУ" БУДЕ НЕПРОСТО"
20:35
Федір ПИЛИПІВ: "В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ "ТАЙМУ" БУДЕ НЕПРОСТО"
Mинулої суботи в центральному матчі 21-го туру чемпіонату України "Ураган" дав справжній бій львівському "Тайму". Однак здобути очки з досі непереможним лідером вищої ліги івано-франківцям не вдалося - 3:4. У воротах голкіпера національної збірної Лисенка побувало три м'ячі, два з яких на рахунку Федора Пилипіва, котрий зіграв як у найкращі свої роки.

Найближчу домашню гру прикарпатців з "Монолітом" на прохання гостей перенесли на неділю. А за тиждень до Івано-Франківська приїздить чемпіон України. Пилипів вважає, що 27 березня вдома "Урагану" цілком до снаги взяти реванш у "таймівців".

- Які враження залишила остання гра з "Таймом" у Львові?
- Думаю, позитивні, адже ми мали реальний шанс відібрати очки у лідера вищої ліги і діючого чемпіона України. Хотів би відзначити, що у цьому матчі в нас багато чого виходило на майданчику, можна сказати, майже усе. Засмутили тільки ті пропущені голи, адже у львів'ян було трішки більше можливостей забити. Однак і ми, програючи в один м'яч, могли зрівняти рахунок. Гадаю, якби ми забили четвертий гол, то психологічно б придавили суперника, тому могли би сподіватися і на перемогу.


- Чи залишився задоволений своєю грою, адже ти забив два голи?
- Два м'ячі то я забив, але користі від них виявилося мало, адже ми програли. А так, звісно ж задоволений, бо вже й не пригадаю, коли забивав два голи у одному матчі. Хоча краще - нехай голи забивають інші, головне, щоб "Ураган" перемагав.

- Перед фінальною шісткою в "Урагану" ще два календарні матчі. Обидва - вдома, з "Монолітом" і за тиждень - знову з "Таймом". "Ураган" гратиме тільки на перемогу?
- Думаю, що так. Зараз наша головна мета - здобути шість очок у цих поєдинках. Якщо ми не будемо намагатися у кожній грі перемогти, то навіщо тобі взагалі грати? Керівництво клубу поставило чітке завдання на цей сезон. Ми, у свою чергу, намагаємося його виконати. Тому прагнемо у кожному матчі перемагати. Буває так, що не завжди це вдається, але усі хлопці завжди дуже стараються досягти позитивного результату.


- Різниця між першим і третім-четвертим місцем становить 20 очок. Чи означає, що боротьба за чемпіонство йтиме тільки між "Таймом" і "Шахтарем"?
- Гадаю, "Тайм" - вже чемпіон. Це моя особиста думка. Справа у тому, що у "Шахтаря" з відходом провідних бразильців декілька гравців нещодавно травмувались, і в донецькій команді, за великим рахунком, нема кому грати. З тією грою, яку зараз демонструють "гірники", з ними може грати будь-яка команда.

- Як гадаєш, "бронза" - це максимум, на що може сподіватися "Ураган" цього сезону?
- Час і матчі покажуть, чи це справді так. Керівництво клубу поставило завдання-мінімум - "бронзові" медалі. Якщо так складуться обставини, то будемо намагатися зазіхнути і на вище місце. Попереду ще достатньо ігор, і три очки ніхто просто так віддавати не збирається. Тим паче, що у фінальній шістці результат кожного матчу аж до останнього туру буде дуже важливий.


- Як тобі сама ідея фінальної шістки чи краще було провести серію плей-офф, як це вже було в Україні?
- Мені особисто це нововведення дуже сподобалося. Хоча могло би бути прийнятним також проведення чемпіонату у чотири кола. Поживемо - побачимо... Квітень-травень обіцяють стати дуже цікавими!

- На завершення, побажання усім вболівальникам "Урагану", які підтримують команду і вдома, і на виїзді.
- Повірте, гравцям дуже приємно відчувати підтримку і на домашніх матчах, і у сусідньому Львові, і навіть, як це було минулого сезону, у Броварах, коли ми грали з "Планетою". Велика подяка усім вболівальникам "Урагану" за підтримку, адже ми граємо саме заради Вас!

Розмовляли Олег ЛАНЯК та Андрій МЕНІВ.
Просмотров: 692 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz