Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 27 » Євген ВАЛЕНКО: "МИ ЗДАТНІ ДОВЕСТИ, ЩО "УРАГАН" ТЕЖ НЕ ЛИКОМ ШИТИЙ"
12:06
Євген ВАЛЕНКО: "МИ ЗДАТНІ ДОВЕСТИ, ЩО "УРАГАН" ТЕЖ НЕ ЛИКОМ ШИТИЙ"
Напередодні вирішальних матчів сезону, що розпочнуться цими вихідними в Івано-Франківську, 26-річний гравець "Урагану" Євген Валенко у розмові з прес-службою клубу розповів про півфінальне протистояння з "Єнакієвцем" та майбутні двобої фіналу з "енергетиками", а також розказав те, як він та його одноклубники стали бороданями...

- Насамперед вітаємо з двома забитими голами у півфінальних матчах проти "Єнакієвця". Чи вірила команда в успіх після двох гостьових поразок?
- Наша команда вірила в успіх від першої до останньої секунди матчів проти "Єнакієвця". Нам було складно протистояти супернику саме на їхньому майданчику, оскільки він суттєво відрізняється від нашого. Але навіть після подвійної поразки ми були впевнені, що вдома здолаємо єнакієвців, пройдемо у фінал чемпіонату та змагатимемося за найвищі нагороди першості.

У підсумку так і сталось. Адже вдома ми почуваємо себе впевнено, оскільки відчуваємо підтримку вболівальників "Урагану" та наших відчайдушних фанатів, які підтримують команду не лише в рідних стінах, а й на виїзді.


- Який з трьох домашніх матчів був найважчим і чому?
- Звичайно, найскладнішою та найважливішою була перша домашня гра, коли ми виграли 5:3. Та п'ятнична перемога додала нам ще більше впевненості в тому, що треба докласти ще трохи зусиль - і фінал наш.

- Коли повірили у загальну перемогу "Урагану"?
- Ще раз повторюся, що наша команда вірила в перемогу, поступаючись після виїзду до Єнакієвого у серії 0:2. Добре знали, що відповідь за нами на нашому майданчику і, бачите, ми не помилилися...
А якщо говорити про вирішальний п'ятий матч, то вже після першого забитого м'яча з'явилась впевненість, що ми обов"язково пройдме цього суперника. Наше бажання грати у фіналі взяло гору.


- Ти грав в одній "четвірці", але після травми Кіндратіва тренер перевів тебе до іншого квартету. Як вдалося так швидко адаптуватися?
- У нашій команді абсолютно не має значення чи-то перша, чи-то друга "четвірка", адже з приходом бразильців у нас з'явивилася інша певна тактика, яку ми досить вдало втілюємо під час гри. Що стосується наших легіонерів, то вони, безумовно, підсилили нашу команду і допомогли "Урагану" дістатися фіналу.


- Який настрій перед фінальними матчами з "Енергією"?
- А яким він може бути, якщо ми "горіли" у серії 0:2, а у підсумку вибороли путівку до фіналу? Настрій - чудовий! Адже вперше в історії "Ураган" боротиметься за найвище місце. Ми маємо хорошу мотивацію і мріємо здобути чемпіонство.

Щодо суперника у фіналі, то нам буде протистояти об'єднана команда "Енергія-Тайм", гравці якої неодноразово ставали чемпіонами чи призерами, а також виборювали Кубок України. Наш суперник - досвідчена команда, але й ми здатні довести у справі, що "Ураган" теж не ликом шитий.


- І на завершення розкажи більше про ваші бороди: чия була ідея, як довго їх носитимете?
- Все вийшло спонтанно. Коли ми поверталися зі Львова після матчів з ТВД, мова зайшла про те, щоб не голитися до завершення чемпіонату. Майже всі підтримали цю ідею Владислава Корнєєва і вже відступати було нікуди. Дружинам також доводиться витримувати наші неголені обличчя, але залишилося ще трохи. А по завершенні сезону, зрозуміло, що ми всі поголимо ці бороди.

Олег ЛАНЯК, Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган
Просмотров: 596 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz