Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 2 » Євген Ривкін: "В збірній України - єдиний колектив, який працював на результат"
00:50
Євген Ривкін: "В збірній України - єдиний колектив, який працював на результат"

Головний тренер збірної  України з футзалу Євген Ривкін прокоментував виступ національної команди у груповому турнірі відбірного раунду Євро-2014, який проходив з 27-го по 30-е березня у Туреччині.

 

"У зустрічі зі словенцями велику роль у нашій поразці зіграв психологічний фактор, - розповів Євген Семенович. - Фізично хлопці були готові непогано, що і показав поєдинок з Туреччиною в третій ігровий день. Дуже важливо було відновити гравців саме в психологічному плані, адже такі дуелі, як зі словенцями, бувають завжди і серйозно впливають на загальний стан колективу. Треба віддати хлопцям належне, тому що балканці постійно мали психологічну перевагу завдяки м'ячам, часом навіть нелогічним. Такі матчі бувають у кожного колективу, і нікуди від цього не дітися. У підсумку, ми повинні бути задоволені, що всі встигли відпочити і правильним чином налаштуватися на останній поєдинок групового турніру.

 

Також дуже важливо, що на матч з Туреччиною нам вдалося вибрати правильну тактику, яка дозволила нам практично не здійснювати фолів. Можливо, саме тому гра вийшла менш видовищна, зате ми досягли позитивного результату, і це на сьогоднішній день дозволяє нам боротися за виконання поставлених завдань.

 

В збірній України - єдиний колектив, який працював на результат. Головне, що гравці зрозуміли, що ми від них вимагаємо. Радує, що багато гравців змогли в потрібний момент проявити лідерські якості. Варто враховувати, що команда оновилася на 50 відсотків, ми взяли чимало молоді, яка не просто сиділа на лаві запасних, а виходила на поле. Ми почали робити нову команду. На жаль, дуже швидко зробити це не вийшло, але хочу зазначити, що навіть за такий короткий термін ми змогли домогтися виходу в плей-офф і продовжуємо боротьбу за путівку на Євро.

 

Треба розуміти, що час змін не проходить безболісно. Завжди були, є і будуть якісь осічки. Тим більше, інші збірні не відстають і постійно розвиваються, тому і нам потрібно йти в ногу з часом. Варто пам'ятати, що ми взялися робити нову справу, і що це не та команда, що була раніше".

ИСТОЧНИК: http://www.ffu.org.ua/ukr/teams/teams_futzal/11281/

Просмотров: 452 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz