Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 7 » Cергій ОЖЕГОВ: "НЕВЖЕ "УРАГАН" ЗДАВСЯ І НЕ БОРОТИМЕТЬСЯ ЗА СРІБЛО?"
11:38
Cергій ОЖЕГОВ: "НЕВЖЕ "УРАГАН" ЗДАВСЯ І НЕ БОРОТИМЕТЬСЯ ЗА СРІБЛО?"
Традиційної післяматчевої прес-конференції цього разу не вийшло. Однак за гарячими слідами журналісти отримали нагоду поспілкуватись з Сергієм ОЖЕГОВИМ, котрий нещодавно очолив севастопольську команду.

У якості тренера ПФС екс-наставник "ураганівців" повернувся до Івано-Франківська, якому він присвятив три роки своєї тренерської кар'єри. Незважаючи на поразку, не завжди багатослівного Ожегова таки вдалось розговорити...

- Які враження залишив вам сьогоднішній матч?
- Хороша вийшла гра. Хто реалізовує свої моменти і забиває голи, той і виграє. "Ураган" використав все. Це є клас команди. Ми не забили, "Ураган" забив. От і все. Майстерність івано-франківської команди вища, ніж наша.

- Ви довго були відсутні у вищій лізі, тренували першоліговий "Меркурій". Коли надійшла пропозиція очолити ПФС, чи довго роздумували?
- Я приїхав до Севастополя на два тижні. Попросили залишитись - я залишився...

- Які проблеми у вас зараз виникають? Адже ви прийняли команду посеред сезону, не мали змоги запросити гравців, яких хотіли б бачити у своїй команді…
- В мене ніколи проблем не виникає. А команда в Севастополі буде! Керівництво клубу поставило завдання зробити команду на наступний сезон. Хоч зараз ми набираємось досвіду у вищій лізі, але будемо битися у кожній грі, що залишились.


- Для вас матч з "Ураганом" був особливим?
- Для мене всі ігри особливі. З "Енергією" вдома теж була особлива. Чи може з "Таймом" Гончаренка не особлива? Всі матчі у вищій лізі особливі.

- А саме тут? Адже ви провели в Івано-Франківську декілька хороших років…
- Постараюсь такі ж роки провести в Севастополі. А щодо нинішнього "Урагану", ця команда є хорошою, але має незрозумілі спади, які її не прикрашають. Грають-грають і зненацька на декілька матчів команда зникає. Однак у цьому нехай розбираються тут, в Івано-Франківську.

- Найімовірніше, "золоті" і "срібні" нагороди чемпіонату розіграють "Тайм" з "Шахтарем". Як гадаєте, хто візьме третє місце?
- Вирішуйте самі. Я не знаю, хто її завоює. Адже згодом - у фінальній шістці буде по десять "веселих" ігор. А що, "Ураган" вже здався і не боротиметься за "срібло"? Попереду ще 13 ігор.

- Тобто ви не можете сказати про долю "бронзи"?
- Ні. І "срібних" нагород теж. Я бачив "Шахтар". Вибачте, але зараз "Ураган" видається сильнішим. Так що, ще не все втрачено!

Розмовляли Олег ЛАНЯК та Микола ВОЛКОВ.
Просмотров: 794 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz