Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 23 » «Енергія» зупинила лідера
21:45
«Енергія» зупинила лідера
Львівська «Енергія» здобула непросту перемогу над «Єнакієвцем» і стала першою командою Екстра-ліги, якій вдалося обіграти команду з Донецької області у цьому сезоні. Підсумковий рахунок центрального матчу 10-ого туру– 7:3 на користь львів’ян.

Аби не відпустити «Єнакієвець» далеко в турнірній таблиці, «Енергії» потрібно було будь-що перемагати суперника у себе вдома. Перемога «Єнакієвця» у Львові фактично робила цю команду недосяжною у турнірній таблиці. Зі своїм завданням «енергетики» впоралися, однак звитяга галичанам далася дуже непросто.

На початку матчу гравці обох команд перевірили пильність обох воротарів. Якщо Кардаш з першим пострілом по своїх воротах впорався, то Пауло Вітор – ні. Денис Овсянніков на другій хвилині матчу з гострого кута пробив бразильського кіпера «Єнакієвця». Одразу після першого взяття воріт головний тренер «Єнакієвця» взяв тайм-аут, після якого «Енергія» забила вдруге. Дмитро Бондар наважився на удра метрів з 11-ти і не прогадав. М’яч після рикошету опинився у воротах – «енергетики» повели з рахунком 2:0.

Такий старт поєдинку і гра бразильського воротаря явно не сподобалася головному тренеру гостей Олегові Солодовнику. Тренер «Єнакієвця» замінив Вітора на іншого воротаря Андрія Мельника.

При рахунку 2:0 «Енергія» віддала ініціативу супернику і своє третє щастя у матчі намагалася знайти на контратаках. «Єнакієвцю» хоч і довелося ламати позиційну оборону «Енергії», однак робили це гості непогано. Кіпер «Енергії» Володимир Кардаш крутився у воротах як білка в колесі. А коли воротар львів’ян був безсилим, гольову загрозу суперника ліквідовували захисники. Вище усіляких похвал діяв і воротар «Єнакієвця» Андрій Мельник.

Здавалося, з рахунком 2:0 команди підуть на перерву, однак останні дві хвилини зустрічі наочно продемонстрували як швидко у футзалі усе може змінюватися. Після серії помилок Артем Рось ударом з носка змінив рахунок на табло, після чого Євген Рогачов у наступній атаці зробив рахунок уже 3:1 на користь «Енергії». Коли усі чекали передачі від Рогачова, Євген пробив надто несподівано для Мельника. З рахунком 3:1 на користь команди пішли на перерву.

Початок другого тайму став провальним для «Енергії». Помилки львів’ян у захисті коштували господарям дорого. Спочатку Кайо Жуніор реалізував побачення з Кардашем, після чого Вассура завершив класну комбінацію своїх партнерів.
На якийсь момент здалося, що «Єнакієвець» зробив рахунок 3:3 і у цьому матчі зможе перевернути усе з ніг на голову. Утім, спортивне щастя усміхнулося «Енергії». Дмитро Бондар, пробиваючи штрафний, влучив в Овсяннікова, від якого м’яч залетів у ворота. «Енергія» на тій же 24-ій хвилині зуміла вийти вперед – 4:3.

Такий перебіг подій на майданчику лише розізлив гостей. «Єнакієвець» кинув усі сили на атаку. Команда з Єнакієвого атакувала дуже небезпечно, проте у рамці воріт кураж зловив Володимир Кардаш. Воротар «Енергії» зловив та відбив усе, що летіло в рамку. Терпіла «Енергія» до 32-ої хвилини, на якій другу жовту картку і автоматичне вилучення отримав Кайо Жуніор. Для команди Олександра Косенка це був чудовий шанс розіграти більшість і поставити суперника у ще скрутніше становище. «Енергія» з ним справилася на відмінно. Комбіанцію галичан доволі швидко завершив Дмитро Бондар, пробивши в самісінький кут воріт – 5:3.
У рівних складах «Єнакієвець» знову пішов вперед, однак пробити Кардаша нікому з гравців гостей не вдавалося. Воротар львів’ян робив сейв за сейвом.

За дві хвилини до завершення матчу Артем Рось почав виходити на майданчик як п’ятий польовий гравець. Утім, така тактика також успіху гостям не принесла. Денис Овсянніков після помилки суперника запустив м’яч у порожні ворота. Хет-трик гравця збірної України означав чергову домашню перемогу «Енергії» та першу поразку «Єнакієвця».

До завершення матчу свій другий автограф у воротах Мельника вдалося поставити ще й Рогачову. Євген пробив кіпера «Єнакієвця» з дабл-пенальті. При рахунку 7:3 Вассура не реалізував ще один хороший момент, після чого матч було завершено.

Перемігши «Єнакієвець» з рахунком 7:3, «Енергія» реабілітувалася перед власними вболівальниками за поразку в Івано-Франківську, а також взяла реванш у «Єнакієвця» за поразку у першому колі в Донецьку.

«Енергія» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієво) – 7:3 (3:1)
«Енергія»: Кардаш, - Павленко, Овсянніков, Рогачов, Д. Бондар, - Легчанов, О. Бондар, Коваль, Струк, - Кузь (30)
«Єнакієвець»: Вітор (Мельник, 6), - Кайо Жуніор, Ромаріо, Тьягу, Вассура, - Рось, Хурсов, Замятін, Нестерук, - Свірідов, Скорий
Голи: Овсянніков, 2, 24, 39, Д. Бондар, 6, 33, Рогачов, 19, 40 (дабл-пенальті) – Рось, 19, Кайо Жуніор, 21, Вассура, 24
Попередження: Свірідов, 14, Кайо Жуніор, 31
Вилучення: Кайо Жуніор, 32
Абітри: І. Кравченко (Суми), С. Дребужан (Мукачево)
Третій арбітр: А. Лютий (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)
Хронометрист: Б. Кіндій (Розділ)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-futzalu/1089-energija-zupynyla-lidera.html

Просмотров: 507 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz