Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 21 » «Енергія» за крок до фіналу плей-офф!
11:03
«Енергія» за крок до фіналу плей-офф!
Львівська «Енергія», обігравши у третьому матчі харківський «Локомотив» з рахунком 2:1, покращила собі шанси на вихід у фінал плей-оф. Тепер львівська команда за крок до нього. В іншому півфінальному матчі «Ураган» з рахунком 5:3 здолав «Єнакієвець» і закрутив інтригу у серії. Рахунок у цьому протистоянні 2:1 на користь «Єнакієвця».

«Енергія» та «Локомотив» ще у дебюті матчу дали усім зрозуміти, що команди достойні одна одної, і що градус гри буде високим. Відповідальність за результат також давила на гравців обох команд. Краще із стартовим хвилюванням впоралися «залізничники». Одна із перших атак команди Євгена Ривкіна завершилася радісно для харківських вболівальників, яких близько 30-ти прибуло до Львова, аби підтримати свою команду. «Пожежу» у штрафному майданчику львів’ян «погасив» Микола Білоцерківець. Для підопічних Станіслава Гончаренка такий старт був не більше, ніж «холодним душем». Через кілька хвилин львів’яни відповіли не менш класно. Задорожний зробив чудовий простріл у штрафний майданчик і Євген Рогачов потішив місцевих вболівальників, пробивши під Литвиненком – 1:1.

При нічийному рахунку «Локомотив» багато атакував, однак найчастіше удари команди Євгена Ривкіна були неточними. В інших випадках в гру чудово вступав Владислав Лисенко. «Енергетики» у цій грі зробили ставку на контратаки і така тактика дала свої плоди наприкінці першого тайму. Якунін скористався помилкою Кісельова, вийшов на побачення із Литвиненком і влучно пробив кут воріт – 2:1.

У другому таймі «енергетики» діяли у тому ж ключі, однак уже не так ефективно. Львів’яни часто не могли вийти із пресингу суперника і віддавали м’яч супернику. Натомість харків’яни, хоч і атакували багато, однак забити другий гол Владиславу Лисенку не вдалося, навіть з п’ятим польовим гравцем. Воротар львів’ян у цій грі неодноразово доводив, що він голкіпер високого рівня.

У цій грі «енергетики», не продемонструвавши яскравої гри, добилися бажаного результату. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Енергії» з рахунком 2:1 і саме такий рахунок став у цій півфінальній серії на користь «Енергії».

«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 2:1 (2:1). Рахунок у серії 2-1
«Енергія»: Лисенко, Легчанов, Якунін, Овсянніков, Павленко, - Романов, Рогачов, Струк, Задорожний, - Д. Бондар, Макаєв
«Локомотив»: Литвиненко, Клочко, Одєгов, Камеко, Журба, -Кисельов, Білоцерківець, Д. Сорокін, О. Сорокін, - Вершинін, Іванов
Голи: Рогачов, 6, Якунін, 16 – Білоцерківець, 2
Попередження: Макаєв, 4, Павленко, 10, - Журба, 34
Судді: В. Дараган (Київ), С. Гроховецький (Київ)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1979
Просмотров: 579 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz