Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 26 » «Енергія» з боєм вийшла у фінал Кубка
22:00
«Енергія» з боєм вийшла у фінал Кубка
Рахунок півфінального матчу «Енергія» - «Епіцентр» 5:4 на користь львів’ян.

Після учорашньої важкої звитяги над «Ураганом» здавалося, що у матчі із «Епіцентром» «зелено-білі» переможуть малою кров’ю. Все-таки команди представляють різного рівня чемпіонати. Але сама гра спростувала попередні сподівання галичан. Їм знову довелося взяти участь у важкому протистоянні. Досвідчені кияни показали, що перебувають у хорошій формі і могли би бути конкурентно-спроможними в Екстра-лізі.   

«Епіцентр» доволі агресивно розпочав зустріч. Кияни відразу дали зрозуміти, що перед чинним володарем Кубка вони аж ніяк не знітилися і хочуть грати у свій футзал. Уже на 2-й хвилині зустрічі Лисенко ліквідував вихід віч-на-віч Коротенка. На 5-й хвилині Макаєв пройшов центром, м’яч від нього відскочив до Романовського, а від того відбився до Чепорнюка, Сергій же завдав прицільного удару – 1:0.

Згодом Легчанов з кутового «парашутом» подав м’яч Овсяннікову, Денис пробив злету, а кіпер дивом відбив цей удар. На 8-й хвилині Легчанова хтось із киян притримав за труси. Штрафний «енергетики» вирішили розіграти: Павленко відкотив на Овсяннікова, а той завдав невідпорного удару, після якого м’яч від поперечини залетів у ворота – 2:0. Але навіть такий хід поєдинку не деморалізував «Епіцентр». На 9-й хвилині Шайтанов пробив здалеку, а Сондецький біля воріт підставив ногу і тим самим перехитрив Лисенка – 2:1. Після цього у киян було ще кілька моментів. Один із них вони реалізували. Шайтанов у контратаці прострілив, а Легчанов цей простріл замкнув. Знову вивести свою команду уперед міг Макаєв, але після його удару м’яч поцілив у штангу. Отож, 2:2 – за підсумками першого тайму.

У першій половині другого тайму здалося, що «Епіцентр» виснажився. Все-таки кияни беруть участь в аматорських турнірах, де інша формула матчів. Суперник «зелено-білих» віддав ініціативу галичанам, лише зрідка контратакуючи. І «енергетики» взялися нарощувати перевагу. Легчанов на 23-й хвилині гарматним ударом зі штрафного під поперечину зробив рахунок 3:2 на корить львів’ян. Давненько Валерій не забивав такі голи. Згодом Якунін перехопив м’яч в центрі, пройшов по правому флангу і завдав точного удару – 4:2. П’ятий гол команда Олександра Косенка забила у контратаці, у ході якої Павленко віддав на Легчанова, а той з гострого кута поцілив у ворота – 5:2. Дехто із уболівальників міг подумати, що справу зроблено. Але «Епіцентру» вдалося відродити інтригу у матчі. Як виявилося, у киян щ залишився запас сил.

Максименко вийшов із рамки воріт і став виконувати функції п’ятого польового. В киян почали виникати небезпечні моменти, але довгий час на висоті був Лисенко. Втім, наш страж воріт таки капітулював на 30-й хвилині. Він відбив перед собою потужний удар, поруч стояв Макаєв, але Ільдар замешкався й не вибив кулю, чим скористався Шуст -  5:3. Згодом міг забити Шайтанов - Лисенко уже лежав, але той вдарив повз.

В одному з епізодів Макаєв у центрі заволодів м’ячем і спробував перекинути воротаря, але м’яч влучив у штангу. На 37-й хвилині ударом під перекладину Шклярук до мінімуму скоротив відставання «Епіцентру». Це був останній успіх киян. Хоча моменти вони і надалі створювали. Навіть тоді, коли за 57 секунд до кінця матчу вилучили Шуста (друга жовта картка за зрив атаки «Енергії»), столичні футзалісти у меншості намагалися пресингувати.

Кубок України. 1/2 фіналу
Луганськ. 26.04.2013
«Енергія» - «Епіцентр» 5:4 (2:2)
«Енергія»: Лисенко - Рогачов, Павленко, Овсянніков, Легчанов, - Коваль, Бондар, Макаєв, Чепорнюк – Якунін(26), Струк (26), Пічкуров (26) - Кардаш
«Епіцентр»: Максименко - Сандецький, Шуст,  Шклярук, Романовський - Калініченко, Бабич, Демиденко, Шайтанов, Коротенко, Шевченко, Кудлик, Баранов
Голи: Чепорнюк (5), Овсянніков (8), Легчанов (23, 29), Якунін (27) – Сандецький (9), Легчанов (автогол, 18), Шевченко (30), Шклярук (36).
Попередження:  Шуст (20), Шевченко (34)
Вилучення: Шуст (друга жовта картка, 40)

Арбітри: Олег Коваленко (Дніпропетровськ), Станіслав Туржанський Запоріжжя

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/829-energija-z-boem-vyjshla-u-final-kubka.html

Просмотров: 615 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz