Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Май » 13 » «Енергія» витягує щасливий квиток в серії пенальті
22:48
«Енергія» витягує щасливий квиток в серії пенальті
"Локомотив" та "Енергія" почали матч дуже активно - футболісти обох команд, що називається, відпрацьовували свої зміни по повній. Гра кожен з кожним, боротьба на кожному сантиметрі майданчика не дозволяла кому-небудь пристойний час бути вільним, щоб покращити можливості для удару по воротах.
На 4-й хвилині непогано пробивав Дмитро Сорокін, але неточно. Незабаром Михайло Романов після закидання приклався до мяча - снаряд просвистів вище воріт. На 8-й хвилині реальний шанс відкрити рахунок втратив Ільдар Макаєв. Перебуваючи в пяти метрах прямо проти воріт, «енергетик», здавалося, бив так як треба, але господарів виручив Іваняк.
А в атаці у відповідь «Локомотив» відкрив рахунок. Журба після проходу по правому флангу прострілив уздовж воріт, і на дальній штанзі Євген Клочко в падінні головою переправив мяч у ворота.
Гості свою власну помилку без висновків не залишили. Тут же, підганяючі з лавки своїм головним тренером Станіславом Гончаренком, «енергетики» організували круговерть біля воріт «залізничників», яку хорошим ударом завершував Максим Павленко, але мяч влучив у поперечину.
Як виявилося, це була пристрілка. Натиск гостей тривав, і на кінець 10-ї хвилини на табло висвітилися дві одиниці. Якунін прийняв мяч на лівому фланзі, трохи підробив і скинув у центр на Павленка. Перешкодити Максиму завдати неберучого удару у "Локомотива" не було кому.
Керманич «Локо» змушений був брати тайм-аут. Господарі додали в активності, але і львівяни не сиділи в глухій обороні, як тільки є можливість для контратаки - будьте любязні. В черговий раз перевірив каркас хазяйських воріт вже Макаєв - Іваняка підстрахувала перекладина. Та й про пресинг гості не забували.
На 15-й хвилині Легчанов своїм тиском змусив помилитися Білоцерківця, далі капітан «Енергії» знайшов на вже «пристріляній» точці Павленка, і Максим знову відправив мяч у кут воріт. Господарі були розгублені, і той же Павленко на 17-й хвилині міг оформити хет-трик, але «Локомотив» виручив Іваняк.
Кінцівка тайму залишилася за «Енергією», хоча відображення в підсумку це і не знайшло - удар Задорожного відбив Іваняк, а після пострілу Романова за господарів знову зіграла штанга.

Другий тайм почався з атак «Локомотива», і в першій же з них Дмитро Клочко пробив у штангу. Господарі прагнули максимально напружувати темп, кожну атаку завершувати ударом. Та якби вони були в ладах із точністю ...
А між тим невеликий шедевр зобразив Ільдар Макаєв. На 26-й хвилині Задорожний пробив по воротах, Іваняк відбив, але прямо на Макаєва, який «бісіклетою» намагався добити мяч у ворота, але в гарному моменті останнє слово сказано не було - мяч перетнувся з поперечиною.
Для гостей це був епізод, а «Локомотив» продовжував гнути свою лінію, і це принесло йому успіх. На 29-й хвилині два потужні удару Камека принесли господарям бажаний гол - перший удар Лисенка відбив, а з повторним не впорався.
Над майданчиком панувала напруженість - команди явно були у внутрішніх сумнівах, як же діяти за нічийного рахунку, адже очевидно було, що ще один мяч у ті чи інші ворота стане вирішальним. За 5 хвилин до сирени господарі досягли критичної позначки у пять фолів, в Енергії було на один менше. Безцінний був будь-який епізод, в якому можна було пробити по воротах.
За 3.20 гості помилилися на своїй половині, і Камеко зарядив як із пращі - на лавці «Енергії» дружно видихнули, мяч пролетів повз ворота. За 1.38 вже Овсянніков з меж штрафної пробиває поруч зі штангою. За 29 секунд до сирени Євген Клочко пятою переправляв мяч у ворота - поруч зі штангою!
За 19 секунд до кінця другого тайму гості взяли тайм-аут, після якого розіграли аут, що завершився ударом Якуніна - Іваняк відбив мяч! Це був останній епізод в основний час матчу. Далі глядачів чекали пенальті.
Суперники в нинішньому плей-офф вже проходили подібну екзекуцію. «Локомотив» з «Монолітом» раз виграв, раз програв. «Енергія» ж свою серію пенальті у дуелі з «ПФС» програла.
10-ти покладених ударів суперникам не вистачило, щоб виявити найсильнішого, хоча Камеко і Романов свої спроби не використали. Довелося бити до промаху, і тут міцнішими нерви виявилися у львівян - їх два удари виявилися точними, а у «Локо» помилився Віталій Одегов.

1:0 - «Енергія» повела в серії, але в суботу у "Локомотива" буде шанс, щоб відновити статус-кво.

Анатолій Подвойський

«Локомотив» - «Енергія» - 2:2 (по пенальті 4:5)

«Локомотив»: Іваняк - Білоцерківець, О. Сорокін, Зінченко, Одєгов - Камеко, Д. Клочко, Д. Сорокін, Журба - Є. Клочко, Д. Іванов,
«Енергія»: Лисенко - Д. Бондар, Рогачов, Макаєв, Задорожний - О. Бондар, Легчанов, Овсянніков, Павленко - Романов, Якунін
Голи: Є. Клочко (8), Камеко (29) - Павленко (10, 15)
Попередження: Овсянніков (28)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1969
Просмотров: 1808 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz