Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 23 » «Енергія» відібрала у ЛТК лідерство
20:22
«Енергія» відібрала у ЛТК лідерство
У матчі 9-го туру розіграшу Екстра-ліги львівська «Енергія» удома з рахунком 3:2 обіграла луганську ЛТК.

Вперше у цьому сезоні у заявку на матч потрапив Сергій Тригубець. Схоже, у грі із ЛТК він міг з’явитися хіба у випадку форс-мажору. Сергій, хоч і залікував ушкодження ноги, але ще перебуває лише у процесі набирання ігрової та фізичної форми. Натомість, у лазарет потрапив Денис Овсянніков. Він разом із командою провів передматчеву розминку, після чого перейшов на трибуни. Не міг в.о. головного тренера «Енергії» Микола Сич сьогодні розраховувати і на Павла Пічкурова, який пропустив гру через сімейні обставини. Петро Ільків також не потрапив у заявку. Усі інші були в строю.           

У першому колі «Енергія» розправилася із ЛТК значно переконливіше, чим цього разу у протистоянні 9-го туру. Можливо, якби «зелено-білим» вдалося при рахунку 1:0 встояти і не пропустити, то надалі гра б розвивалася за «луганським» сценарієм. Рахунок у матчі уже на 2-й хвилині відкрив Ільдар Макаєв. А уже через хвилину господарі дозволили гостям поновити паритет – Артем Рось завдав удар здалеку, Владислав Лисенко відбив м’яч перед собою, першим ж на добиванні був Богдан Свірідов – 1:1. У цій ситуації воротар не виручив, а захисники не підстрахували.

Більшу половину першого тайму на майданчику була рівна гра і роботи вистачало в голкіперів обох команд. Особливо багато було небезпеки поблизу володінь Лисенка у той час, коли на паркеті перебував другий квартет «енергетиків». Вочевидь, Сергій Якунін ще не в оптимальних кондиціях. На 15-й хвилині його замінив Валерій Легчанов. Ця заміна явно підсилила гру другої четвірки. А 2-і хвилини перед тим господарі забили вдруге. Із пасу Макаєва відзначився Євген Рогачов. Кінцівка першого тайму була за «енергетиками». Вони регулярно загрожували воротам луганчан, а супернику, натомість, більше не дозволяли створювати гольові моменти поблизу володінь Лисенка. Тим не менш, рахунок до перерви не змінювався.

В другому таймі Андрія Пітулю в рамці воріт ЛТК замінив Юрій Савенко. У молодого голкіпера роботи було ще більше, чим у його колеги. Адже «Енергія» після перерви була ще переконливішою, чим до того. Довгий час луганчани взагалі не могли нічого путнього створити на половині майданчику господарів. Гол у ворота гостей був справою часу. Взяття воріт відбулося на 28-й хвилині. Чепорнюк віддав пас Струку, а той, зігравши в стіночку із Павленком, завдав точний удар по воротах – 3:1. На 32-й хвилині гості відіграли один гол. Замість Легчанова на майданчику знову з’явився Якунін. І відразу ж Сергій опинився в епіцентрі подій. Спершу він із м’ячем кинувся в контратаку, але замість того, аби віддати пас комусь із партнерів, вирішив пробити здалеку. Удар був не точним. Відразу ж у наступній атаці гості до мінімуму скоротили власне відставання. Індивідуальну майстерність продемонстрував Рось, який «розхитав» Якуніна, а потім завдав точний удар мимо Лисенка – 3:2. Відразу ж по тому Якуніна замінив Легчанов.  Було помітно, що «енергетики» почали більше хвилюватися, чим до того. Вони помилялися у простих ситуаціях. Але луганчанам знову змінити цифри на табло ніяк не вдавалося. Не змогли вони це зробити навіть за допомогою виходу Бессалова п’ятим польовим гравцем. «Енергія» втримала переможний рахунок – 3:2. А відтак, команда Миколи Сича відвоювала таке звичне для себе перше місце в турнірній таблиці.

Екстра-ліга 9 тур
«Енергія» - «ЛТК» 3:2 (2:1)
Львів, 23.12.2012
Голи: Макаєв (2), Рогачов (13), Струк (28) – Свірідов (3), Рось (32).
Попередження: Рось (23), Бессалов (40)
«Енергія»: Лисенко – Коваль, Рогачов, Д.Бондар, Макаєв - Струк, Павленко, Чепорнюк, Якунін, Легчанов (11) – Кардаш, Тригубець
ЛТК: Пітуля – Савенко (21) - Стрілець, Рось, Шпигарь, Свірідов - Кузь, Разуванов, Іванов, Бессалов - Лазикін
Арбітри: С. Туржанський (Запоріжжя ), А. Івашина (Суми)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/688-energija-vidibrala-u-ltk-liderstvo.html

Просмотров: 479 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz