Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 5 » «Енергія» виборола путівку у Фінал чотирьох
16:56
«Енергія» виборола путівку у Фінал чотирьох
Львівська «Енергія» у гостьовому матчі чвертьфіналу Кубка України проти донецького «Ресурсу» проблем не мала. «Зелено-білі» здобули переконливу перемогу з рахунком 5:0. Перша гра, нагадаємо, також була за «енергетиками» - 8:2.

Детально зупинятися на перебігу гри не будемо. Охочі можуть ознайомитися із текстовою трансляцією, що відбувалася у нас на сайті. Загалом, підсумковий рахунок справедливо відображає перебіг гри. «Енергія» володіла тотальною перевагою, замкнула суперника на його половині майданчика. Господарі лише зрідка проводили контратаки. Лише поодинокі моменти можна назвати по-справжньому небезпечними. В цих епізодах на висоті був наш страж воріт Володимир Кардаш.    

Чотири голи львів’яни забили у першому таймі. Відкрив рахунок Максим Павленко, подвоїв перевагу Сергій Тригубець, згодом відзначився Олександр Вершинін, а за півтори хвилини до перерви забив Ільдар Макаєв. Наприкінці другого тайму Макаєв оформив дубль. Більше голів судді не фіксували, хоча суперечливих моментів, в яких арбітри відмовлялися визнавати взяття воріт, було аж три. Після удару Вершиніна м’яч поцілив у перекладину, а потім, склалося враження, приземлився за лінією воріт, а не перед нею. Після ударів Овсяннікова та Коваля м’яч влетів у ворота, на тверде переконання представників Феміди, з іншого боку, через дірку у сітці. Але не варто особливо акцентувати увагу на цих епізодах, вони ж суттєвого впливу на перебіг та підсумок гри не мали.       

Отож, «Енергія» продовжує кубковий марафон. Жеребкування Фіналу чотирьох, нагадаємо, відбудеться 7 травня.  

Кубок України. ¼ фіналу. Друга гра
м. Донецьк. 05.05.2012
«Ресурс» (Донецьк) – «Енергія» (Львів) – 0:5
«Енергія»: Кардаш - Лисенко (30) – Овсянніков, Струк, Коваль, Павленко - Вершинін, Бондар, Макаєв, Тригубець, Чепорнюк (25), Рогачов (25)
«Ресурс»: Кобець – В. Бондар, Кравченко, Ятло, Капелюшний, Ніколенко, Романенко, Вацуков, Мітяєв
Судді: Станіслав Кузьменко, Валерій Коробко
Голи: Павленко (3), Тригубець (5), Вершинін ( 14), Макаєв (18, 38)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/456-energija-vyborola-putivku-u-final-chotyroh.html

Просмотров: 532 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz