Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 29 » «Енергія» у скандальному матчі перемагає «Кардинал»
19:32
«Енергія» у скандальному матчі перемагає «Кардинал»
Львівська «Енергія» у матчі 8-го туру удома обіграла «Кардинал-Рівне». Підсумковий рахунок зустрічі 3:2.


Хоч і мало команд в Екстра-лізі, зате усі непоступливі й матчі видають дуже бойові. Черговим підтвердженням цієї тези стала гра «Енергії» із «Кардиналом». Як і в першому колі, підопічні Сергія Піддубного добряче попсували нерви суперникам. Та і суддям теж… Але про все порядку.

Особливо вдало «Кардинал» відіграв у першому таймі. Гості у цьому відрізку гри створили чимало небезпеки поблизу воріт Владислава Лисенка. Добре, що наш страж воріт не дав слабинку і не раз рятував свою команду. В «Енергії» розпочала гру четвірка Павленко-Якунін-Легчанов-Овсянніков. Згодом на паркет вийшли Чепорнюк-Вершинін-Бондар-Макаєв. Вершинін, схоже, довіру наставника не виправдав, а тому уже на 10-й хвилині його замінив Тригубець. А через дві хвилини другий квартет «Енергії» відкрив рахунок – м’яч між ногами Пітулі проштовхнув Чепорнюк.

Варто зауважити, що до того воротар «Кардиналу» мінімум тричі виходив переможцем дуелей із «енергетиками». Він нейтралізовував удари Павленка, Овсяннікова та Тригубця. Але і гості в «окопах не відсиджувалися». На 16-й хвилині вони поновили паритет – більярдний удар у кут воріт завдав Олександр Бондар – 1:1.      
      
Пристрасті «зашкалювали». На 19-й хвилині на майданчику виникла штовханина між гравцями обох команд. Втихомирювати футзалістів взялися судді та охоронець. Ініціаторам невеличкої сутички – Маринюку та Якуніну арбітр показав жовті картки. На тій же 19-й хвилині господарі знову вийшли уперед. За шостий командний фол гостей покарав Валерій Легчанов – 2:1.

Сергій Піддубний відразу потому вийшов на майданчик п’ятим польовим гравцем. Згодом цю місію взяв на себе Танський. Але зрівняти рахунок гостям це не допомогло.

Після перерви від ризикованого тактичного ходу із залученням п’ятого польового «Кардинал» відмовився. Взагалі, в другому таймі гості не були такими переконливими, як до того. Небезпеки біля воріт Лисенка було значно менше. А «Енергія» хоч і створювала гольові моменти, їх не реалізовувала. Саме тому кінцівка гри була «валідольною». На 35-й хвилині Танський вийшов п’ятим польовим гравцем. А через дві хвилини Маринюк зрівняв рахунок – 2:2.

Скандальна ситуації виникла на 38-й хвилині матчу. Павленко у штрафній суперника прийняв м’яч, його оточувало кілька суперників, «кардиналівці» заволоділи м’ячем, а Максим упав. Арбітри відразу ж зупинили гру і призначили пенальті. Гості дуже агресивно сприйняли цей вердикт. Сергій Піддубний прийняв рішення припинити гру. Після його «відмашки» частина гравців «Кардиналу» покинули зал. Але керівництво рівенського клубу змусило Піддубного продовжити матч. Отож, гості повернулися на паркет. А пенальті чітко реалізував Легчанов – 3:2. Згодом, Піддубний «привіз» своїй команді шостий командний фол. Але цього разу Легчанов дабл-пенальті не реалізував. Ще один епізод, який викликав шквал невдоволення «Кардиналу», відбувся за 10 секунд до завершення матчу. Одному із суддів здалося, що Овсянніков поблизу власних воріт зіграв рукою, арбітр призначив пенальті. Але після коротенької розмови із своїм асистентом, це рішення скасував. «Кардинал» знову агресивно почав доводити хибність рішення суддів. Але усе марно, свою позицію «люди в чорному» більше не змінювали.

Ось так, в непростому матчі «Енергії» вдалося відстояти свою перемогу. А стосовно якості арбітражу, то кожен зможе скласти власну думку, переглянувши згодом у нас на сайті відео-нарізку цієї гри.                     

Екстра-ліга. 8 тур
«Енергія» (Львів) - «Кардинал» (Рівне) - 3:2 (2:1)   
29.10.2011. м. Львів
Арбітри: Олег Коваленко, Сергій Литвинов (обидва - Донецьк).
Інспектор: Валерій Михальський (Київ.обл.).
Делегат: Володимир Братусь (Київ).
«Енергія»: Лисенко – Овсянніков, Якунін, Павленко, Легчанов, Струк, Коваль –  Чепорнюк, Вершинін, Бондар, Макаєв, Тригубець – (запасний) Ільків
«Кардинал»: Пітуля – Паршиков-к, Піддубний, О. Бондар, Маринюк – Ситник, Танський, Федюк, Когут, Волянюк
Голи: Чепорнюк (12), Легчанов (19,38) – Бондар (16)

ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/221-energija-u-skandalnomu-matchi-peremagae-kardynal.html

Просмотров: 518 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz