Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 26 » «Енергія» у Львові оформила чемпіонство!!!
21:54
«Енергія» у Львові оформила чемпіонство!!!
Перемігши у заключному матчі чемпіонату «Єнакієвець» (5:2) львівська «Енергія» здобула золотий комплект нагород розіграшу Екстра-ліга 2011-2012.

Заключне протистояння сезону «Енергія проводила без Валерія Легчанова та Сергія Якуніна. В обох схожа причина відсутності – проблеми зі здоров’ям. Тож, у першу четвірку, яку так нахвалювали упродовж сезону, Станіславу Гончаренкові довелося залучити Сергія Коваля та Степана Струка. Хлопці зі своєю місією впоралися, ніхто з них повністю гру не провалив. Струку можна хіба дорікнути першим голом у наші ворота, коли він послизнувся і дозволив Волянюку вийти віч-на-віч із Лисенком. Але з ким не буває, Степан ж не помилився, а послизнувся (це різні речі). Був ще епізод у другому таймі, коли Струк чомусь не пішов на м’яч, в результаті чого виникла «пожежа» біля воріт господарів. На той раз минулося. Коваль ж сьогодні видав хорошу гру. І у відборі, і в атаці він відпрацьовував не погано.

До другої четвірки теж претензій особливих не може бути. У цьому квартеті на паркет виходили Чепорнюк-Макаєв-Бондар-Тригубець. Останнього ще у першому таймі замінив Рогачов. Євгену вдалося насправді підсилити гру.   

Загалом, гра пройшла під диктовку «Енергії». «Єнакієвець» перехоплював ініціативу лише епізодично. На 4-й хвилині гості припустилися двох грубих помилок біля власних воріт. У першому епізоді їх пробачив Чепорнюк – м’яч після рикошету відскочив до Сергія, але той не встиг зорієнтуватися і як слід прикластися  до «круглого». Невдовзі гравцям із Донбасу таки довелося витягувати м’яч зі сітки власних воріт – після прострілу Тригубця «круглий» якимось дивом минув скупчення гравців і залетів у ворота – 1:0.

Відразу по тому, «Єнакієвець» немов підмінили. Тепер уже ця команда почала більше часу контролювати м’яч і створювати небезпеку біля воріт суперника. Зрівняти рахунок їм допоміг випадок – Струк, як йшлося вище, мав без проблем перехоплювати м’яч, але Степан послизнувся, чим скористався Волянюк. Сталося це на 9-й хвилині. Поновивши паритет «Єнакієвець» заспокоївся. «Енергія» замкнула суперника на його половині майданчику, лише зрідка дозволяючи йому наближатися до воріт Лисенка. «Зелено-білі» не просто «катали» м’яч, а й створювали гольові моменти. Після удару Тригубця на 10-й хвилині гостей від голу врятувала реакція Мельника. Пострілам Чепорнюка та Бондаря бракувало точності. Але було помітно, що гол назрівав і це справа часу. Так і сталося. На 14-й хвилині Коваль промчав лівим флангом і несподівано сильно та точно поцілив у кут воріт гостей – 2:1. Через хвилину Рогачов розстрілював Мельника, але голкіпер м’яч відбив.

Попри спроби «Єнакієвця» перехопити ініціативу, у господарів атаки були гострішими. А на 20-й хвилині «зелено-білі» забили гол, так би мовити, «у роздягальню». Та ще який гол, «шедевральний»… Ефектну комбінацію завершив влучним ударом Павленко. За рахунку 3:1 завершився перший тайм. Безперечно, перевага у 2 голи додала впевненості «енергетикам» у власні сили.

Початок другої половини гри знову був за «Енергією». Із моментів гостей вартий уваги хіба удар на 21-й хвилині Замятіна, який парирував Лисенко. У господарів гольових нагод було значно більше. Лише ближче до екватора другого періоду у Лисенка побільшало роботи. Найчастіше на ударну позицію виходив Замятін. В одному із епізодів він навіть виходив із Лисенком віч-на-віч. Але м’яч відбився від грудей стража воріт «Енергії» і вийшов за межі майданчику.

На 33-й хвилині Олег Солодовник вирішив піти ва-банк – випустити п’ятого польового гравця. Голкіпера замінив усе той же Замятін. Гра у більшості «Єнакієвцю» не вдалася. Вони просто катали м’яч на підступах до штрафного майданчику «Енергії», не загострюючи ситуацію. А на 34-й хвилині Бондар поцілив у їхні порожні ворота – 4:1. Відразу ж гості забили другий гол. Це взяття воріт є виключно заслугою Хурсова, який точно в дев’ятку пробив із відстані десь 11 метрів – 4:2.

До завершення матчу «Єнакієвець» і надалі грав із п’ятьма польовими, але без особливих успіхів. «Енергія» ж забили ще один гол – вдруге зі своєї половини майданчика у порожні ворота поцілив Бондар. Тож, гра завершилася з рахунком 5:2 на користь «зелено-білих». Ця перемога, як відомо, принесла їм золотий комплект нагород чемпіонату.      

Екстра-ліга. 28 тур

«Енергія» - «Єнакієвець» 5:2
Львів. 26.05.2011
Голи: Тригубець (4), Коваль (14), Павленко (20), Бондар (34, 38) – Волянюк (9),  Хурсов (34)
«Енергія»: Владислав Лисенко - Денис Овсянніков, Максим Павленко, Степан Струк, Сергій Коваль - Дмитро Бондар, Ільдар Макаєв, Сергій Тригубець, Сергій Чепорнюк, Євген Рогачов (10) - Олександр Вершинін, Володимир Кардаш.  
«Єнакієвець»: Андрій Мельник, Олексій Сагайдаченко (20) - Віталій Нестерук, Євген Юнаков, Валерій Зам’ятін, Олександр Хурсов - Анатолій Доманський, Віталій Скорий, Дмитро Сільченко, Михайло Волянюк – В’ячеслав Чуднов
 Попередження: Нестерук (16).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/484-energija-u-lvovi-oformyla-chempionstvo.html

Просмотров: 518 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz