Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Декабрь » 29 » «Енергія» у Фіналі чотирьох!
15:03
«Енергія» у Фіналі чотирьох!
Справжнім трилером вийшов другий матч 1/ 4 фіналу між львівською «Енергією» та харківським «Локомотивом». Перша гра двоматчевого кубкового протистояння у Харкові завершилася на користь «енергетиків». Тоді підопічні Миколи Сича перемогли 4:3. Гра-відповідь у Львові вийшла не менш захопливою!

А розпочався матч у Львові відразу двома голами у самому дебюті. Не встиг ще диктор оголосити склади обох команд, як «Енергія» забила гол. Романов прекрасним пасом знайшов Бондара, який свого шансу не втратив. Та не довго «енергетики» були попереду. «Локомотив» не знітився, а навпаки відразу зрівняв рахунок. Сталося це після розіграшу кутового. Олександр Сорокін вивіреною передачею знайшов Федорченка, який невідпорним ударом у верхній кут воріт Кардаша зрівняв рахунок. Після цього обидві команди почали грати обережно. Ніхто не хотів ризикувати. Мабуть, тому й небезпечних моментів у першому таймі було дуже мало. Щоправда, на шостій хвилині гарну можливість аби відзначитися втратив Струк. Після цього «Локомотив» заволодів ініціативою, однак «Енергія» тактично грамотно тримала оборону. Наприкінці першого тайму обидві команди обмінялися небезпечними ударами. Спочатку Журба пробивав по воротах Кардаша, однак той зреагував на постріл «залізничника» та перевів м’яч на кутовий. Згодом вже «Енергія» відповіла своїм небезпечним моментом. Тригубець перевірив на пильність воротаря «Локомотива» Литвиненка. Відтак перший тайм закінчився внічию.

Дебют другого тайму запам’ятався фолами «енергетиків». Відтак за три стартові хвилини другої двадцятихвилинки підопічні Миколи Сича «заробили» три фоли. Та попри це по-справжньому небезпечний момент створила саме «зелено-біла» команда. Сергій Задорожний із 14 метрів смачно приклався до м’яча і якби не реакція голкіпера «залізничників» «Енергія» вже була б попереду в рахунку. Згодом прекрасну нагоду відзначитися втратив партенр Сергія по «Енергії» Петрушин, який не зумів замкнути простріл Романова зі штрафного. Гості у боргу не залишилися і відповіли небезпечним ударом Журби.

Після цього прекрасний шанс аби відзначитися удруге втратив Бондар, який якимось дивом не влучив у порожні ворота «Локомотива». І тут спрацювало старе, як світ футбольне правило: «Не забиваєш ти – забиває суперник». Протягом однієї хвилини «Локомотив» забив два голи. Одєгов ударом із правого флангу після рикошету від Струка пробив кіпера «Енергії» Кардаша. Реакція Миколи Сича була миттєвою – тайм-аут. Однак після паузи «Енергія» пропустила ще один гол. Федорченко невідпорним ударом робить рахунок – 3:1 на користь «Локомотива».

Після пропущеного третього м’яча "Енергія» випустила п’ятого польового гравця. Цю функцію виконував Петрушин. Однак час спливав, а «Енергія» ніяк не могла пройти захисні редути «Локомотива». Та все ж таки пройшла. За 9,5 секунди до завершення Струк пятою віддав чудову передачу на Романова і Михайло пробив точно у дальній кут воріт Литвиненка, вивівши тим самим «Енергію» до Фіналу чотирьох.

«Енергія» (Львів) - «Локомотив» (Харків) - 2:3
Львів. Палац спорту «Галичина».
«Енергія»:
Кардаш - О. Бондар, Романов, Петрушин, Струк - Федюк, Рогачов, Задорожний, Тригубець-Д.Іванов
«Локомотив»: Литвиненко - Федорченко, О. Сорокін, Кисельов, Білоцерківець - Одегов, Д. Клочко, Д. Сорокін, Журба - Зінченко, Корнійчук
Арбітри: Дараган, Гроховецький
Голи: Бондар (1), Романов (40) - Федорченко (2,36), Одегов (36)
Попередження: Рогачов (21), Бондар (40).
Удари (в ствір): 12 (6) - 16 (8)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1773
Просмотров: 816 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz