Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Январь » 29 » «Енергія-Тайм» - у фіналі Кубка України
23:42
«Енергія-Тайм» - у фіналі Кубка України
Матч між «Енергією-Таймом» та «Ураганом» став би справжньою окрасою фіналу Кубка України. Але, волею жеребу, ці команди зійшлися на запорізькому майданчику у півфіналі. Сильнішою цього разу виявилася команда Станіслава Гончаренка.

Попри чималу відстань до місця проведення Фіналу Чотирьох у Запоріжжі «Енергія-Тайм» та «Ураган» не були обділеними підтримкою власних уболівальників. Обидва клуби спромоглися організувати виїзд власних фанів.

Стосовно самої гри, то першими відзначилися івано-франківці. Ворота Лисенка вразив Сержао. Зробив він це на 11-й хвилині. Через хвилину знову у воріт львів’ян пролунав тривожний дзвіночок – Цвєлих влучив в штангу. Згодом, Фортуна винагородила підопічних Станіслава Гончаренка за їхню наполегливість. Впродовж 14-ї та 15-ї хвилини Макаєв спершу зрівняв рахунок, а потім вивів свою команду уперед.

Наступні влучні удари глядачі побачили уже в другому таймі. На 21-й хвилині Сержао оформив дубль і, тим самим, поновив паритет. Через дві хилитни завдяки влучному удару Овсяннікова рахунок став 3:2 на користь «Енергії-Тайму». На 27-й хвилині про себе знову нагадав Сержао – 3:3. Як з’ясувалося згодом, це було останнє взяття воріт львів’ян. На 33-й хвилині Макаєв оформив дубль. А на 35-й хвилині п’ятий гол мав забивати Овсянніков. Вийшовши віч-на-віч із Ципуном, він обіграв воротаря «Урагану», але згодом опинився на паркеті. Суддя чомусь замість пенальті, призначив лише штрафний. Реалізувати стандарт львів’янам не вдалося. За 3,32 хвилини до завершення матчу івано-франківці пішли в атаку із п’ятим польовим гравцем. Цим на 38-й хвилині скористався Романов, який поцілив у порожні ворота суперника. Він встановив остаточний підсумок гри – 5:3.

Завтра, 30 січня «Енергія-Тайм» у фінальному матчі поміряється силами із улюбленцем кубкової Фортуни – «Кардинал-Рівне». Суперник львів’ян востаннє кубковий матч проводив ще на стадії 1/8 фіналу. Згодом завдяки відмові від участі в турнірі «Тайму» та «Шахтаря», «кардиналівці» без жодних перешкод дісталися до фіналу.


«Енергія-Тайм» - «Ураган» - 5:3
«Енергія-Тайм»: Лисенко - Струк, Д.Бондар, Рогачов, Романов - Легчанов, Павленко, Якунін, Овсянніков -Макаєв, Задорожний
«Ураган»: Ципун - Биро Жаде, Сержао, Шотурма, Кіндратів - Цвелих, Валенко, Ярий, Чепорнюк - Тмьонов, Ренатіньо, Пилипів
Голи: Макаєв (14, 15, 33), Овсянніков (23), Романов (38) - Сержао (11, 21, 28)
Попередження: Рогачов (37) - Шотурма (4), Кіндратів (29), Біро Жаде (35)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1817
Просмотров: 845 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz