Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Февраль » 16 » «Енергія-Тайм» набирає обертів
03:41
«Енергія-Тайм» набирає обертів
Харківський «Моноліт» не зумів скласти достойної конкуренції володарю національного Кубка львівській команді «Енергії-Тайм» у національному чемпіонаті. Команда Станіслава Гончаренка каменя на каменя не залишила від свого суперника, забивши п’ять "сухих" голів.

На початку матчу обидві команди намагалися знайти слабинку у захисті суперника. Більше це зробити вдалося господарям. Овсянніков після «пожежі» у штрафному гостей проштовхнув м’яч у ворота. Швидкий гол явно був на руку «Енергії-Тайму». Забивши перший гол львів’яни відчули впевненість у своїх силах і розвинули свій успіх. Рогачов та Романов продемонстрували як потрібно забивати у порожні ворота після чудових передач своїх партнерів. А наприкінці тайму Сергій Задорожний, тільки-но вперше вийшовши на майданчик, нагадав про свій удар з лівої ноги. Від такого нокдауну гості у першому таймі намагалися оговтатися, однак скористатися «подарунками» господарів їм ніяк не вдавалося. Велика заслуга у цьому воротаря Володимира Кардаша, який у першому таймі діяв безпомилково. Пробити і Кардаша, і Лисенка, який після перерви замінив Володимира, «Моноліту» не вдалося. Владислав другий тайм тільки підтвердив свій високий рівень.

У другій половині матчу львів’яни переграли свого суперника і довели матч до логічної перемоги. Найбільше потішило те, що свій перший офіційний «енерго-таймівський» гол провів Максим Павленко. Сподіватимемось, що Максима нарешті прорвало… При непристойному рахунку 5:0 гості будь-що прагнули забити гол престижу. Головний тренер харків’ян Роман Перадзе навіть випустив на майданчик п’ятого польового гравця. Утім, і захист «Енергії-Тайму», і атака у цій грі заслуговують на теплі слова. «Моноліт» хоч і не потішив у цьому матчі, однак харків’янам засмучуватися не варто. Однією із причин поразки є те, що новачки харківського «Моноліта» ще не повністю зігралися зі своїми партнерами по команді. Окрім того, грубі помилки харків’ян у захисті також показник того, що цього дня явно не був день "Моноліта". Часу у хакрівян на те, аби підкорегувати свою гру, та попрацювати над помилками до головних матчів плей-оф ще більш, ніж достатньо.

Натомість «енергетики» у цій спростували факт, що гравці з табору національної збірної приїжджають не у найкращій спортивній формі. У цій грі на хорошому рівні зіграли усі без винятку гравці «Енергії-Тайму». Відтак, після поразки у чемпіонаті від «Урагана» з Івано-Фраківська «енергетики» лише перемагають і схоже таки набирають ходу. А це не може не тішити. Так тримати!

«Енергія» - «Моноліт» - 5:0 (4:0)
«Енергія»: Кардаш (Лисенко, 21) - Рогачов, Романов, Струк, Д.Бондар - Легчанов, Овсянніков, Павленко, Якунін - Задорожний
«Моноліт»: Гурко - Баєв, Аветісян, Мінаєв, Ткаченко - Кулик, Засенко, Юнаков, Воронін - Сколотій.
Голи: Овсянніков (6), Рогачов (8), Романов (12), Задорожний (16), Павленко (32)
Арбітри: Стрілецький (Суми), Литвинов (Донецьк)


ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1851
Просмотров: 645 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz