Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 25 » «Енергія» сильніша за «Єнакієвець»
22:21
«Енергія» сильніша за «Єнакієвець»
«Енерігя» обіграла «Єнакієвець» із рахунком - 4:3.

У заявку на гру із «Єнакієвцем» потрапили практично усі «енергетики». Із трибун за грою партнерів спостерігали тільки Петро Ільків та Сергій Тригубець.
Першу четвірку галичан склали Павленко – Овсянніков – Струк – Якунін. А другий квартет мав такий вигляд: Рогачов – Макаєв – Бондар – Коваль.

Гра розпочалася у повільному темп і без гольових моментів. Упродовж стартових десяти хвилин небезпеки на майданчику не було. Згодом «енергетики» заволоділи ініціативою і почали загрожувати воротам Андрія Мельника. Взагалі, найкраще гра «Енергії» вдавалася тоді, коли на паркеті у складі гостей було бразильське тріо плюс Волянюк. В цей час львів’яни окуповували територію суперника і раз по раз загострювали ситуацію.

Хорошу нагоду відзначитися мав Рогачов. Він отримав пас поблизу воріт супернику, пробив із розвороту, але схибив. Небезпечно пробивав Овсянніков, але Мельник цей удар відбив, а Струк не встиг добити. Згодом міг відзначитися Павленко, але і він пробив мимо. Здавалося, «Енергія» ось-ось заб’є. Але сталося інакше. Один зі своїх не чисельних моментів реалізував «Єнакієвець». В центрі майданчику обрізався Рогачов, його обікрав Замятін. Капітан «Єнакієвця» вийшов віч-на-віч із Лисенком та завдав точний удар – 1:0. Сталося це на 11-й хвилині. До речі, ця помилка коштувала Рогачову місяця на паркеті. Його до кінця гри замінив Чепорнюк.

А ще через дві хвилини з пасу Ромаріо другий гол забив Волянюк. Відразу після цього наставник галичан Микола Сич взяв тайм-аут. Тренерські настанови явно подіяли на «зелено-білих». Усе на тій же 13-й хвилині вони забили свій перший гол. Відзначився із пасу Павленка Струк. За рахунку 1:2 на користь гостей команди пішли на перерву.

В другому таймі «Єнакієвець» не створив жодного гольового моменту біля воріт Лисенка. «Енергія» по усім статтям переграла суперника і могла вчинити йому розгром. Але підвела реалізація. Запам’ятався епізод, коли львів’яни замість того, аби пробити, почали «розпасовувати» м’яч у 2 чи 3 метрах від воріт «Єнакієвця». В результаті, момент для удару було втрачено.

Значно додала у швидкості перша четвірка «Енергії» після виходу Легчанова, який замінив Овсяннікова. Помітно було, що Валерій грав із величезним бажанням і, щонайголовніше, йому вдалося покращити дії свого квартету.    

Окремої похвали заслуговує Андрій Мельник. Голкіпер неодноразово рятував свою команду від стовідсоткових голів. Але тричі йому таки довелося капітулювати. Влучні удари завдавали Чепорнюк, Бондар та Макаєв. «Єнакієвець» відповів наприкінці зустрічі лише голом Замятіна. Тоді вони уже грали із п’ятим польовим. Це взяття воріт не було наслідком комбінації «Єнакієвця», капітан гостей просто підступно пробив із середньої дистанції, а Лисенко на цей удар не зреагував. На більше команди Олега Солодовника не вистачило.

Екстра-ліга 14 тур
«Енергія» (Львів) - «Єнакієвець» (Єнакієве) – 4:3 (2:1)
Львів 25.01.2013
Голи: Струк (13), Чепорнюк (23), Бондар (33), Макаєв (36) – Замятін (11), Волянюк (13), Замятін (40)
«Енергія»: Лисенко - Якунін, Струк, Павленко, Овсянніков, Легчанов (24) - Бондар, Макаєв, Коваль, Рогачов, Чепорнюк (11) - Кардаш, Пічкуров
"Єнакієвець": Мельник - Хурсов, Доманський, Бетіньйо, Бруно Мело, Замятін, Скорий, Сільченко, Юнаков, Волянюк, Ромаріо, Тіагу
Арбітри: В’ячеслав Дараган (Київ), Сергій Гроховецький (Київ)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/727-energija-sylnisha-za-enakievec.html

Просмотров: 515 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz