Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 7 » «Енергія» - «Шахтар»: Післяматчеві коментарі
14:24
«Енергія» - «Шахтар»: Післяматчеві коментарі

Поєдинок «Енергія» - «Шахтар» став справжньою окрасою першого туру національного чемпіонату. Нагадаємо, перемогу у цьому матчі «гірники» вирвали на останній хвилині матчу завдяки влучному удару бразильця Вассури (1:0). Після поєдинку тренери обох команд поділилися враженнями від гри.

Ігор Москвичов, тренер «Шахтаря»
Важко сказати, якою була б гра, якби «Енергія» реалізувала свої моменти. Не можу не відмітити чудову гру, яку продемонстрували обидва воротарі (Олексій Сагайдаченко та Володимир Кардаш). Загалом, переглянувши поєдинок у другому таймі, склалося враження, що «Шахтарю» були важливіші ці три очки, ніж супернику. Видно, що в «Енергії» досвідчені гравці, індивідуально сильні. Думаю, вони ще не повністю зігралися на майданчику. Утім, робота тренера львівського клубу є помітною. Думаю, результат у цієї команди прийде через певний час.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
Результати контрольних матчів, відверто кажучи, не вражали. Думаю, що перша гра чемпіонату вдалася, глядачу сподобалася. Були швидкості, ігрові моменти, «кулачні бої». У другому таймі гра йшла до гола. Хто б забив перший гол, то й і святкував би перемогу. Ми не реалізували свої моменти. Якби це зробили – була б зовсім інша гра. На жаль, вкінці гри ми дещо втратили концентрацію, за що і поплатилися. Утім, претензій до гравців немає, установку на гру команда виконала.
energia.lviv.ua

Просмотров: 751 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz