Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 10 » «Енергія» протестувала бразильців «Урагану». Перемога за «зелено-білими»
22:01
«Енергія» протестувала бразильців «Урагану». Перемога за «зелено-білими»
Львівська футзальна «Енергія» удома здолала івано-франківський «Ураган» - 4:1.

Протистояння «Енергії» та «Урагану» уже давно супроводжує підвищений ажіотаж. Дербі географічних сусідів, протистояння претендентів на золото, «енергетичне» дербі – зазвичай такі епітети супроводжують ці матчі. Сьогоднішня гра галичан мала ще одну додаткову родзинку. У складі «Урагану» дебютувало троє бразильців (хоча, загалом івано-франківці підсилилися чотирма латиноамериканцями) - Роніньо, Негао та Додо. Безперечно, присутність у команді нашого суперника «чарівників м’яча» значно посилила і без того чималий інтерес до матчу. Можливо тому, у палаці спорту «Галичина» зібралося, як для будня, так багато уболівальників, вільних місць практично не було. Не думаю, що бразильці когось розчарували. Те, що латиноамериканці додали грі «Урагану» видовищності – це беззаперечно. Але сьогодні сильнішими були «енергетики».     

До речі, саме латиноамериканці забили єдиний гол у ворота Володимира Кардаша. На 18-й хвилині із пасу Роніньо відзначився Негао. А відкрив рахунок у матчі на 4-й хвилині Ільдар Макаєв.

Загалом, у першому таймі не бракувало небезпечних моментів. Ципуну та Кардашу довелося добряче попрацювати. Варто відзначити гру голкіпера львівської команди. Кардаш сьогодні провів один із кращих матчів у своїй кар’єрі. Шотурма, Будняк, Негао неодноразово перевіряли реакцію голкіпера львів’ян. Але Володя «витягував» усе, що летіло у напрямку його воріт. Він лише одного разу був змушений капітулювати, зрештою в цьому голі його провини не має. У Ципуна роботи також вистачало. Частенько його воротам загрожував Павленко. На 7-й хвилині він пробив із відстані 10-ти метрів – не точно. Ще через дві хвилини Максим намагався головою переправити м’яч у сітку воріт суперника – цього разу Ципун парирував удар. На 12-й хвилині воротар «Урагану» відбив небезпечний удар Коваля. А згодом, на 13-й хвилині Ципун вийшов переможцем міні-дуелі із Легчановим. Спершу Негао заробив для «Урагану» 6 фол. Дабл-пенальті взявся виконувати Легчанов. Але його гарматний удар відбила штанга. Загалом, у цьому матчі «Урагану» чотири рази допомагала стійка їхніх воріт. Перший тайм так і завершився за нічийного рахунку – 1:1.

Після перерви влучнішими були господарі. Замість Легчанова у складі «Енергії» з’явився Сергій Якунін. Саме йому судилося забити другий гол у ворота «Урагану». На 26-й хвилині Павленко віддав йому пас із кутового, гості не встигли завадити Якуніну – 2:1. А на 32-й хвилині про свої бомбардирські якості нагадав Павленко, він завдав удар із метрів 7-ми – 3:1. Через 3 хвилини «Ураган» пішов в атаку із п’ятим польовим гравцем. Але жодних дивідендів це їм не принесло. Крапку у матчі поставив Чепорнюк, який влучив у порожні ворота суперника. Отож, 4:1 на користь «Енергії».  

Кращим гравцем матчу у складі «Енергії» було визнано Володимира Кардаша. А у складі «Урагану» - поляк Павел Будняк.

Екстра-ліга 11 тур
Енергія - Ураган 4:1 (1:1)
Львів 10.01.2013

Голи: Макаєв, 4, Якунін, 26, Павленко, 32, Чепорнюк, 37 - Луїз Негао, 18.

Попередження:  Негао, 13.

«Енергія»: Кардаш - Чепорнюк, Струк, Павленко, Легчанов, Якунін (22) - Бондар, Рогачов, Макаєв, Коваль – Лисенко, Овсянніков, Пічкуров, Тригубець
«Ураган»: Ципун, Колток (33) - Валенко, Павлюк, Будняк, Шотурма - Додо, Луїз Негао, Кіндратів, Роніньйо, Кордоба, Шурак

Судді: Сергій Дребужан (Мукачево), Ігор Кравченко (Суми)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/700-energija-protestuvala-brazylciv-uraganu-peremoga-za-zeleno-bilymy.html

Просмотров: 428 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz