Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Октябрь » 15 » «Енергія» «просиренила» перемогу у матчі із «Локомотивом»
19:11
«Енергія» «просиренила» перемогу у матчі із «Локомотивом»
Львівська «Енергія» у матчі 6-го туру Екстра-ліги удома зіграла внічию із харківським «Локомотив» - 3:3.

Зважаючи на перебіг гри, такий підсумок для «Енергії» можна назвати прикрим. Команда Станіслава Гончаренка перемогу випустила з рук впродовж заключних 57 секунд. Стільки часу знадобилося харків’янам для того, аби ліквідувати відставання у два голи. Останнє взяття воріт Владислава Лисенка було доволі неоднозначним. Після удару Сергія Журби м’яч, на думку львів’ян, перетнув лінію воріт уже по завершенні ігрового часу. Із секундоміром палацу спорту «Галичина» в кінці гри справді коїлося щось дивне. На табло загорілися цифри 00:00, що означає завершення ігрового часу. Журба забиває гол, фінальна сирена мовчить. Арбітр вказує на центр майданчику, хоча на секундомірі горять нулі. Далі Максим Павленко із центру майданчику б’є у напрямку воріт суперника, а сирена і далі мовчить. Вона «подала голос» через 2 секунди. Одним словом, казус. Звісно прикро втрачати очки за таких обставин. Але не варто усе списувати на секундомір. Потрібно реалізовувати свої моменти, виважено діяти в захисті і буде усе гаразд. Звісно, є формальний привід кивати головою в бік секундоміра та арбітрів, які, можливо, припустилися помилок на останніх секундах гри. Але ж доля матчу була у наших руках…

А тепер трохи по самому перебігу. Обидві команди максимально виважено діяли в захисті, ніхто не хотів взяти на себе роль «наздоганяючого». Вочевидь, саме тому і небезпечних моментів у першому таймі було не багато. На 15-й хвилині «Енергія» отримала право пробити штрафний. До воріт Євгена Іваняка було десь 8 метрів. До м’яча підійшов Валерій Легчанов, у якого, як ви пам’ятаєте, гарматний удар. Але цього разу Валерій не став пробивати на силу, а на точність. І йому таки вдалося переграти оборонців та воротаря команди-суперниці – 1:0. Харків’яни відразу активізувалися, почали діяти агресивніше. Через пресинг гостей «енергетики» почали помилятися. На 17-й хвилині «залізничники» поновили паритет. Гол забив Дмитро Сорокін – 1:1. За такого рахунку і завершився перший тайм. Варто також додати, що у цьому періоді травмувався Сергій Якунін. У наставника «Енергії» Станіслава Гончаренка є підозри, що травма у футзаліста достатньо серйозна. На майданчик Якунін більше не виходив.

Уже на 24-й хвилині «Енергія» виходить уперед. На добиванні вдало зіграв Степан  Струк. «Залізничники» знову спробували застосувати пресинг, але особливих дивідендів їм це не дало. «Енергетики» надійно оборонялися і практично не дозволяли суперникам створювати гольові момент и поблизу воріт Владислава Лисенка. Тому наставнику харків’ян довелося випускати п’ятого польового гравця, яким став Сергій Журба. І відразу ж гості провалилися, на 37-й хвилині у порожні ворота «Локомотиву» поцілив Максим Павленко – 3:1. Здавалося б справу зроблено. Можливо, промайнула ця думка і в головах «енергетиків». Але фінал протистояння здивував усіх. За 57 секунд до завершення матчу Віталій Кисельов до мінімуму скорочує відставання своєї команди – 3:2. Коли до завершення матчу залишалося 3 секунди, м’яч, поблизу центру майданчика, влучив у руку Павленка. Відзначу, Максим не зіграв рукою й навіть її не піднімав. Просто куля випадково поцілила йому в руку. Арбітр все-таки призначив штрафний, що призвів до третього взяття воріт «Енергії». Як саме забивався гол, дивіться вище.

Отож, констатуємо: 3:3 – друга поспіль нічия «Енергії», яка все-таки виводить нашу команду на «чисте» перше місце в турнірній таблиці Екстра-ліги.                       

Екстра-ліга. 6 тур
 «Енергія» (Львів) - «Локомотив» (Харків) 3:3 (1:1)        
15.10.2011. м. Львів. Палац спорту «Галичина»
Арбітри: Генадій Гора (Київ), Олексій Банасько (Фастів)
Інспектор – Юрій Веремчук (Рівне). Делегат – Володимир Залойло (Київ).
Представник Екстра-ліги – Володимир Гримайло (Київ)

«Енергія»: Лисенко – Овсянніков, Якунін, Павленко, Легчанов, Струк –  Чепорнюк, Рогачов, Бондар, Макаєв, Коваль – (з) Вершинін, Ільків

«Локомотив»: Іваняк - Журба, Камеко. Д.Сорокін, Д.Клочко - Федорченко, Білоцерківець, О.Сорокін, Кісельов, Воронін – Литвиненко Сірий.

Голи: Легчанов (15), Струк (24), Павленко (37) – Сорокін Д. (17), Кисельов (40), Журба (40).

Попередження: Лисенко

Просмотров: 625 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz