Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 31 » «Енергія» програла Суперкубок
01:16
«Енергія» програла Суперкубок
В Івано-Франківську у матчі за Суперкубок України місцевий «Ураган» здолав львівську «Енергію» - 4:3.

У матчі за Суперкубок «Ураган» не зміг задіяти тріо бразильських новобранців: Мукадо, Ділву та Карліньоса. Франківці не встигли залагодити усі деталі їхньої заявки. Тож, «Ураган» грав не у бойовому складі.  У лазареті «Енергії» продовжує перебувати  Кардаш. У матчі за Суперкубок України коуч «зелено-білих» Станіслав Гончаренко вирішив не задіювати Овсяннікова та Вершиніна.

Протистояння за Суперкубок було дуже драматичним. На жаль, Фортуна цього разу посміхнулася нашим суперникам. Уже на 7-й хвилині прямим ударом зі штрафного відкрив рахунок Цвєлих. «Енергія» в захисті не відсиджувалася і регулярно продукувала моменти поблизу воріт Ципуна. Господарів не раз рятував голкіпер та стійка їхніх воріт. Уже на 9-й хвилині матчі в пасиві львів’ян було 5 фолів, а в франківців лише 2. Але до пробиття десятиметрового справа не дійшла, «енергетики» зуміли зіграти дисципліновано.

На 15-й хвилині Павленко пішов у відрив, його прохід Цвєлих зупинив із порушенням правил. Суддя призначив на підступах до воріт «Урагану» штрафний удар. До м’яча підійшов Легчанов. Він набрав розгін, але не пробив по воротах, а, несподівано для суперників, віддав пас Павленку. Максим не схибив – 1:1.  Невдовзі Павленко скинув на Коваля, в Сергія удар не вдався, м’яч відскочив до Легчанова і той злету поцілив в поперечину(дуже гарний вдався епізод). Але відразу наступна атака господарів завершилася взяттям воріт Лисенка. Голом відзначився Сержао - 2:1.

На початку другого тайму Цвєлих виходив віч-на-віч із Лисенком, але наш кіпер був на висоті. На 26-й хвилині із пасу Чепорнюка відзначився Макаєв – 2:2. «Енергія» надалі  застосовувала пресинг, м’яч відбирала у франківців поблизу їхнього штрафного майданчику. В одному із епізодів Чепорнюк обікрав Кіндратіва, але обіграти Ципуна не зміг. У відповідь Цвєлих поцілив у поперечину. Згодом Ципун порушив правила проти Павленка на лінії штрафного майданчику. Легчанов знову зі штрафного відпасував на Павленка, але несильний удар останнього відбив кіпер франківців. І ось на 37-й хвилині Рогачов віддав пас Чепорнюку, а той вразив ворота господарів – 2:3. Здавалося б до перемоги залишилося зовсім трішки, але не все так сталося, як хотілося. За 1 хвилину 37 секунд до завершення матчу Павленко зрізав у власні ворота – 3:3. А за 56 секунд до кінця матчу Біро Жаде ставить переможну для своєї команди крапку у матчі за Суперкубок. Отож, 4:3 – перемога «Урагану».

Сергія Чепорнюка організатори матчу визнали найкращим гравцем матчу у складі «Енергії», а в «Урагану» кращим був Роман Кордоба.

Суперкубок України

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Львів)

Голи: Цвєлих (7), Сержао (20), Біро Жаде (40) – Павленко (15, 39 - автогол), Макаєв (26), Чепорнюк (37)

Ураган: Ципун - Валенко, Сімка, Кордоба, Цвєлих - Кіндратів-к, Сержао, Шотурма, Біро Жаде - Тменов.

Енергія: Лисенко - Струк, Якунін, Легчанов-к, Павленко - Чепорнюк, Рогачов, Д.Бондар, Макаєв - Коваль.

Попередження: Цвєлих (15), Ципун (35) - Струк (8), Д.Бондар (9).

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/148-energija-prograla-superkubok.html

Просмотров: 518 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz