Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 3 » «Енергія» програла «Локомотиву». Чемпіонській інтризі бути!
23:29
«Енергія» програла «Локомотиву». Чемпіонській інтризі бути!
У матчі 20-го туру розіграшу Екстра-ліги львівська «Енергія» удома поступилася харківському «Локомотиву» - 2:3. Таким чином, «залізничники» загострили чемпіонську інтригу, адже вони скоротили відставання в турнірній таблиці від «зелено-білих» до двох очок.

Сьогоднішнє протистояння «Енергії» із «Локомотивом» пройшло за сценарієм двох попередніх ігор цих команд у поточному сезоні. А сценарій такий: неймовірна напруга, жорстка боротьба на межі фолу на кожному клаптику майданчику, вдала гра воротарів і, щонайголовніше, інтрига аж до самої фінальної сирени. Голкіпери справді творили дива. Ворота «залізничників» сьогодні позмінно захищали Литвиненко та Іваняк. Особливо запам’яталася гра Євгена, який парирував удари впритул Якуніна та Павленка. В тих епізодах він продемонстрував просто фантастичну реакцію. А ще Іваняк виграв дуель із Якуніном, коли той у першому таймі пробивав дабл-пенальті. Сергій просто не поцілив у ворота із десятиметрової позначки. Лисенко теж був на висоті, він не раз рятував свою команду, а в одному із епізодів йому допомогла штанга. Сталося це на 20-й хвилині, коли удар завдав Федорченко. Більшість голів команди забили завдяки рикошетам, в цих епізодах і воротарям гріх дорікнути.

Перше взяття воріт відбулося на 9-й хвилині. Воронін «на замаху» прибрав двох «енергетиків» і завдав влучного удару під штангу воріт Лисенка – 0:1. Малюнок гри надалі не змінився. На майданчику точилася рівна гра, без суттєвої переваги жодної із команд. Хоча в атаці гострішими були харків’яни. Гості діяли самовіддано і не шкодували ніг в єдиноборствах із «зелено-білими» (в принципі теж саме можна сказати і про львів’ян, але харків’яни були трішки наполегливішими). Часто вони переступали межу між жорсткою грою та порушенням правил. Уже на 18-й хвилині в їхньому пасиві було 6 командних фолів, за що було призначено дабл-пенальті. Якунін, як ви уже знаєте, його не реалізував.

На 25-й хвилині Федорченко вибігав «на побачення» із Лисенком. Страж воріт «Енергії» вирішив нічого особливого не вигадувати й порушив правила проти харків’янина. За це Владислав отримав жовту картку, а гості здобули право пробити штрафний. Саме розіграш цього стандарту призвів до другого взяття воріт «енергетиків». Здавалося б, «енергетики» приречені, але через хвилину ефектна триходівка Якунін-Павленко-Легчанов поновила інтригу у протистоянні – 1:2. Відразу по тому Іваняк замінив у рамці воріт Литвиненка. Далі на перший план вийшли воротарі. Принаймні, вони раз по раз зводили нанівець атакуючі потуги суперників. Втім, до кінця гри команди ще завдали по одному влучному удару. На 37-й хвилині після удару Федорченко м’яч зрикошетив від Легчанова у сітку воріт «Енергії». Відразу ж після цього Овсянніков вийшов п’ятим польовим. А на 39-й хвилині після не дуже сильного удару Легчанова м’яч пролетів між ніг Іваняка і приземлився за лінією воріт «Локомотива». Забити більше «Енергія» не змогла. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «залізничників» - 2:3. Це перша невдача «Енергії» у поточному сезоні. Результат цієї гри суттєво збільшив градус чемпіонської інтриги розіграшу Екстра-ліги.

Екстра-ліга. 20 тур
«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) 2:3
3 березня. Львів. ПС «Галичина»
Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Олег Коваленко (Донецьк).
Інспектор – Станіслав Ушкань (Кременчук). Делегат – Володимир Братусь (Київ).
«Енергія»: Лисенко – Чепорнюк, Тригубець, Бондар, Макаєв, Струк(12) - Павленко, Легчанов, Якунін, Овсянніков, Коваль(15) – Кардаш
«Локомотив»: Іваняк, Литвиненко - Журба, Камеко, Д.Сорокін, Федорченко - Білоцерківець, О.Сорокін, Кісельов, Воронін – Сірий
Голи: Легчанов (26,39) - Воронін (9), Сорокін (25), Федорченко (37)
Попередження: Лисенко - Камеко

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/389-energija-lokomotyv-chempionskij-intryzi-buty.html

Просмотров: 543 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz