Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 4 » «Енергія» прибула в Хрудім
11:16
«Енергія» прибула в Хрудім
Львівська «Енергія» здійснила марш-кидок до місця проведення групового турніру основного раунду розіграшу Кубка УЄФА – в чеське місто Хрудім.

«Зелено-білі» зі Львова вирушили в неділю, 2 вересня о 17-й годині. Україно-польський кордон перетинали в Краковці. Футбольне Євро-2012 відгриміло і митниця запрацювала у своєму звичному не квапливому режимі. Делегація «Енергії» на подолання кордону затратила 2,5 годин. В Хрудімі автобус з галичанами поблизу місця дислокації – готелю Bohemia припаркувався о 10-й ранку.

В тому ж готелі розмістилася румунська команда «Тиргу Муреш». До слова, румунські футзалісти для поїздки в Чехію позичили у своїх земляків-баскетболістів старенький автобус. Останнім в Хрудім прибуде «Леотар» із Боснії та Герцеговини.

Зараз в «енергетиків» є час на відпочинок. Увечері о 19-й годині за київським часом на них чекає вечірнє тренування.

Перед самим виїздом в Чехію в «Енергії» відбулися кадрові перестанови. Через прикру травму на останньому тренуванні у Львові залишився удома Сергій Тригубець. Це єдиний травмований у нашій команді. Водночас, керівництвом клубу було прийнято рішення залучити до ігор основного раунду Кубка УЄФА Сергія Якуніна.

На вулицях 22-тисячного Хурдіма афіш, що сповіщають про проведення основного раунду Кубка УЄФА, не багато. Але не варто сумніватися, що місцевий палац спорту на іграх "Ера Пак" буде вщент заповнений. Місцева команда, нагадаємо, розпочинає турнір матчем саме із "Енергією".

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/569-energija-prybula-v-hrudim.html

Просмотров: 459 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz