Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Сентябрь » 11 » «Енергія» поступилася «Нікарсу»
18:37
«Енергія» поступилася «Нікарсу»
У першому товариському матчі львівська «Енергія» з рахунком 1:4 поступилася чемпіону Латвії.

Перший товариський матч «Енергія» та «Нікарс» розпочали без розвідки. Уже з перших хвилин матчу посипалися небезпечні моменти біля воріт обох команд. Обидва колективи взяли дуже високий темп, який витримали ледь на увесь перший тайм.

При такій грі роботи у голкіперів було хоч відбавляй. У дебюті гри Андрія Пітулю потурбував Жаржел. Утім, після цього «енергетики» уже тричі небезпечно пробили по воротах Бондарса. Двічі Рогачов та Дмитро Бондар серйозно перевірили стража воріт господарів. Голкіпер латвійців зіграв вище усіляких похвал.

Обидві команди достойно відповідали одна одній атака на атаку. На завершальній стадії «енергетики» були дещо гострішими за свого суперника, однак м’яч вперто не йшов у ворота Бондарса. Воротар господарів спіймав справжній кураж і відбивав усе, що летіло в рамку. У деяких хороших епізодах «енергетики» просто не влучали в ціль, коли Бондарс уже був у горизонтальному положенні.

Надійно грав і кіпер «Енергії» Андрій Пітуля. У захисті львів’яни, як і їхні суперники, були далеко не безгрішними, а відтак оборонні редути гостей бразильські легіонери «Нікарса» турбували регулярно.

На 12-ій хвилині першого тайму підопічним Орландо Дуарте вдалося вийти вперед. Веве пробив з гострого кута, м’яч зрикошетив від когось з гравців «Енергії», залетів в кут воріт. Такого повороту подій Андрій Пітуля не очікував.

Пропустивши гол, «енергетики» одразу пішли вперед робити статус-кво. Перша атака львів’ян при рахунку 0:1 завершилася ударом Овсяннікова в стійку. Після цього Дмитро Бондар зі штрафного перевірив на міцність поперечину. Словом, гостям зі Львова в атаці відверто не щастило. Проблеми з реалізацією переслідували «Енергію» і у першому таймі цього матчу.

Гравці «Нікарса» наприкінці першої 20-хвлиники могли зміцнити свою перевагу, однак в одному епізоді львів’янам пощастило. Вадим Ляшенко не влучив у ворота з вбивчої позиції. І це, мабуть, було справедливо, адже «енергетики» у першому таймі на поразку у два м’ячі аж ніяк не награли. Справедливим підсумком першого тайму була б нічия або мінімальна перемога «Енергії».


ИСТОЧНИК:http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/964-energija-postupylasja-nikarsu.html

Просмотров: 387 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz