Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 27 » "Енергія" - "ПФС". Післямова
15:29
"Енергія" - "ПФС". Післямова

Після гри "Енергія" - "ПФС", у якій львів'яни святкували перемогу з рахунком 2:0, наставники обох команд поділилися враженнями від гри з прес-службою клубу.

Валерій Чалий, головний тренер "ПФС"
Ми пропустили голи після власних помилок, однак, незважаючи на це, задоволений грою своєї команди. У другому таймі ми домінували на майданчику, проте не змогли забити з лінії воріт та після непоганих комбанцій. Загалом, матч проти "Енергії" ми грали в сімох, адже на передматчевому тренуванні Олександр Піхальонок зазнав травми. Зважаючи на це, на гравців моєї команди було велике навантаження. Я вдачним їм, що вони проявили характер та майстерність. Гадаю, вони сподобалися львівському вболівальнику. Незадовлений лише тим, що у першому таймі ми дуже низько захищалися, в обороні потрібно було грати агресивніше, як це ми робили у другому таймі.

Микола Сич, головний тренер "Енергії"
Команда Севастополя своїми результатами довела, що з ними потрібно рахуватися. У нашому чемпіонаті це єдина команда, яка грає у в’язкий футзал. У першому таймі нас підвела реалізація гольових моментів. Якби забили третій гол, усе могло скластися по-іншому. Думаю, що «ПФС» поп’є крові ще не одній команді. Незадоволений грою команди у перші 10 хвилин другого тайму. Гравці моєї команди зіграли в антифутзал. Вони зупинилися і почали грати на утримання рахунку. У цей проміжок часу крім моменту Романова ми нічого не могли зробити. Загалом, другою половиною матчу я не задоволений зовсім. Утім, найголовніше те, що ми взяли три очки. Тепер будемо готуватися до поєдинку проти «Тайму».
energia.lviv.ua

Просмотров: 799 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz