Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Ноябрь » 11 » “Енергія” перемогла “Динамо” і вирушає до Білорусі
10:02
“Енергія” перемогла “Динамо” і вирушає до Білорусі

Паузу у чемпіонаті України "Енергія” заповнила контрольним матчем проти першолігового "Динамо-Львів”. "Зелено-білі” на майданчику ЛДУ імені Івана Франка перемогли – 2:0. Сам поєдинок точно запамятається голкіперові нашої команди Андрію Пітулі – він автор останнього голу у цьому матчі. Перший на рахунку Ярослава Писька.
Микола Сич перевірив у "дербі” Андрія Пітулю, Андрія Федюка, Степана Струка, Андрія Луціва, Тараса Кузя, Ярослава Писька, Богдана Ліщинського, Ореста Патька.
З середини цього тижня "Енергія” працюватиме двома групами. Перша – за індивідуальною програмою, друга, після завтрашнього ранкового тренування у ЛДУ імені Франка, - вирушить до білоруського Новолукомля на 17-й турнір енергетичних підприємств. Туди, крім місцевих колективів та "Енергії”, залучені також команди з Росії, Придністровя та Польщі.
Точний розклад ігор, детальна схема турніру стануть відомі після жеребкування, початок якого заплановано на 15.00 четверга.
Заявка "Енергії” на турнір у Новолукомлі: воротарі – Володимир Кардаш, Андрій Пітуля, Петро Ільків; польові гравці – Андрій Федюк, Андрій Луців, Степан Струк, Іван Ільницький, Тарас Кузь, Богдан Ліщинський, Ярослав Писько, Орест Патько.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1173
Просмотров: 804 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz