Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Октябрь » 17 » «Енергія» переконливо розібралася з «ТВД»
21:31
«Енергія» переконливо розібралася з «ТВД»

У футзальному чемпіонаті України львівська «Енергія», впевнено перегравши земляків із «ТВД» 5:1, намагається не відставати від фаворитів-лідерів – львівського «Тайму» і донецького «Шахтаря».

«Це не справжнє дербі, – зробив висновок після гри один з львівських уболівальників. – У Львові залишилися два дербі: сильніше – «Тайм» – «Енергія» – і слабше – «ТВД» – «Кардинал». І судячи з теперішньої конфігурації квартету львівських команд у вищій лізі, у цих словах є значна частина правди. Принаймні від відносної рівності команд у минулому, яка визначала величезний інтерес до протистояння цих команд, не залишилося і сліду.

«Енергетики» переграли «теведистів» практично за всіма компонентами. По ходу матчу підопічні Миколи Сича вели у рахунку 5:0, і лише наприкінці хлопці Романа Ковальчика один гол відквитали.

Уже на 2-ій хвилині Іванов з «Енергії» (один з найактивніших у матчі) влучив у стійку воріт.

Згодом ну просто «ураганний» момент втратили «теведисти». Утрьох вони вийшли на воротаря номінальних гостей. Однак Ткачук і Сільченко умудрилися змарнувати такий момент. У відповідь отримали стрімку контратаку і гол – Іванов утік від захисників і закотив м’яч у дальній кут – 0:1.

Через 2 хвилини дуже грубо помилився біля своїх воріт Денис, який віддав м’яч Шевченку, а той «подякував» за подарунок сильним ударом у «дев’ятку» – 0:2. Той же Шевченко потроїв рахунок на 12-ій хвилині – і на цьому все стало зрозуміло, інтрига вмерла, не встигнувши і народитись…

У другому таймі дуплетом вистрелив колишній лідер «ТВД», а тепер один з ключових гравців «Енеригії» Рогачов. Спочатку він без проблем реалізував пенальті, а згодом скористався жахливою помилкою воротаря Мельника – 0:5.

Гол престижу Кордоби, який замкнув простріл Засенка, вже нічого не вирішував. Хоча потім ближчими до того, щоб скоротити розрив у рахунку, були все ж таки «теведисти», які створили кілька реальних нагод – підвела реалізація, і рахунок не змінився. «Енергетики» наразі виглядають у чемпіонаті достатньо впевнено.

«ТВД» – «Енергія» – 1:5 (0:3)

Голи: Кордоба (30) – Іванов (7), Шевченко (9, 12), Рогачов (22, з пенальті, 26)

«ТВД»: Мельник (Колток, 27) – Ткачук, Хавер, Маржановський, Сільченко – Денис, Засенко, Вахула, Кордоба – Кіндій, Цимбаляк

«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 39) – Рогачов, Іванов, Струк, Федюк – Романов, Ільницький, Петрушин, Шевченко – Кузь

Попередження: Романов (23)

Арбітри: Туржанський (Запоріжжя), Бєльков (Макіївка)

ИСТОЧНИК: http://turnir.com.ua/futzal/17102009-energij_perekonlivo_rozibralasj_z_tvd
Просмотров: 743 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz