Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Октябрь » 13 » «Енергія» не помітила «Спортлідер+»
15:10
«Енергія» не помітила «Спортлідер+»
Львівська «Енергія» здобула другу перемогу у новому сезоні Екстра-ліги. Команда Олександра Косенка на власному майданчику не помітила хмельницький «Спортлідер+» - 9:2.

Зважаючи на матчі між цими командами у минулому сезоні та непоганий старт «Спортлідера+» у цьому чемпіонаті, на легку перемогу «Енергії» мало хто розраховував. Більше того, на розгром суперника, а тим більше з таким рахунком, мабуть, не розраховували і самі гравці та тренерський штаб «зелено-білих».

Неприємності у гостей розпочалися уже на третій хвилині зустрічі. Євген Рогачов зі штрафного пробив надто складно для Максима Лисенка. М’яч, вдарившись об поперечину, залетів у ворота. Хоч і досвідченіші та титулованіші гравці «Енергії» і повели у рахунку, однак гості неодноразово своїми атаками подавали признаки життя. Загалом, гра в атаці команді Івана Стасюка вдавалася, а от у захисті регулярно виникали провали. До десятої хвилини зустрічі «малинові» мали не одну нагоду для того, аби пробити Андрія Пітулю, однак на завершальній стадії атаки гості недопрацьовували. Коли кіпер «Енергії» уже був безсилим, а такий епізод у першому таймі був, на допомогу приходив досвід Максима Павленка. В одному з епізодів досвідчений «енергетик» виніс м’яч майже з лінії воріт. В усіх інших моментах надійно грав страж воріт львів’ян.

На екваторі першого тайму вистелив капітан «Енергії» Валерій Легчанов. Спочатку він замкнув простріл Бондаря, а у наступному епізоді уже проявив більше індивідуальних дій. Валерій приняв передачу від партнера, розвернуся і пробив уже «по вухах» Шевцову - 3:0.

До цього взяття воріт головний тренер гостей Іван Стасюк взяв тайм-аут, однак він, по суті, нічого не дав. До завершення першої половини матчу відзначився Денис Овсянніков після передачі Дмитра Бондаря. Останній, до слова, у цьому матчі святкував свій 30-ий день народження.

На велику перерву у матчі команди пішли за солідної переваги «Енергії» - 4:0. Такий результат змусив головного тренера хмельничан Івана Стасюка одразу по перерві змінювати воротаря на п’ятого польового гравця. Хоч і з реалізацією «зайвого» у гостей було не усе ідеально, однак м’яч після перерви у ворота Пітулі таки залетів. Один гол престижу від «Спортлідера+» (забив Максим Коробка) на майданчику нічого особливо не змінив. В атаці «зелено-білі» продовжували куражитися, розігруючи різноманітні комбінації. Після голу Михайла Грицини рахунок у матчі став 5:1 на користь «Енергії». Миритися з таким розвитком подій гості також не хотіли. Підопічні Івана Стасюка продовжували грати з п’ятим польовим гравцем. Бажання одних футболістів було явно недостатньо проти майстерності інших. Це і відбивалося на табло палацу спорту «Галичина». Гра хмельничан у захисті не витримувала жодної критики.

Свої дебютні два голи в офіційних матчах після повернення в «Енергію» забив Олександр Бондар, після чого свій перший м’яч у новому сезоні провів Сергій Коваль. Коли рахунок став 8:1 на користь «Енергії», гості отримали подарунок від арбітра у вигляді пенальті, який чітко реалізував Калуков. Жирну крапку у матчі поставив Максим Павленко, для якого цей гол також став дебютним у новому сезоні.

За три хвилини до завершення матчу дебютували в Екстра-лізі Микола Грицина і Владислав Мазур. Часу, аби себе проявити, у цих футболістів було надто мало. Після завершення поєдинку щасливі переможці на «сьоме небо» підкидали Дмитра Бондаря. Уродинник хоч і не забив, однак до перемоги своєї команди зробив вагомий вклад.

У роздягальні «Спортлідера+» довго після завершення гри панувала тиша. Над таким результатом задумався, мабуть, кожен представник цієї команди. Після історичної перемоги над ЛТК, команда опустилася на землю, отримавши неприємний удар від «Енергії».

Утім, з яким би рахунком не завершився цей матч, життя продовжується. Від такого повороту подій не застрахована жодна команда, і не тільки у чемпіонаті України. Обом колективам слід проаналізувати цей поєдинок, попрацювати над помилками і готуватися до наступного туру і нових перемог.

Екстра-ліга. Четвертий тур
Львів. ПС «Галичина». 400 глядачів
«Енергія» (Львів) – «Спортлідер+» (Хмельницький) – 9:2 (4:0)
«Енергія»: Пітуля, - Д. Бондар, Овсянніков, Павленко, Рогачов, - О. Бондар, Легчанов, Мих. Грицина, Коваль – Струк, Мик. Грицина, Кузь, Мазур
«Спортлідер+»: Лисенко (Шевцов, 10), Калуков, Сондак, Івонко, Михайленко, Чуднов, Коробка, Іванов, Засенко, Фетько, Атаманюк
Голи: Рогачов, 3, Легчанов, 10, 14, Овсянніков, 17, Мих. Грицина, 25, О. Бондар, 30, 31, Коваль, 31, Павленко, 37 – Коробка, 24, Калуков, 34 (з пен.)
Попередження:  Засенко, 13, Фетько, 25, Чуднов, 31
Арбітри: О. Іванов (Дніпропетровськ), І. Овчінніков (Сімферополь)
Спостерігач арбітражу: Ю. Воложенко (Харків)
Хронометрист: Б. Кіндій (Львів)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/1012-energija-ne-pomityla-sportlider.html

Просмотров: 493 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz