Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 28 » «Енергія» мінімально обіграла «Єнакієвець»
22:18
«Енергія» мінімально обіграла «Єнакієвець»
В останньому матчі 2011-го року львівська "Енергія" удома здолала "Єнакієвець". Долю матчу вирішив один влучний удар Сергія Якуніна.

В «Енергії» через травму гру пропустив Валерій Легчанов. В заявку також не потрапив Сергій Коваль. Місце у рамці воріт зайняв Владислав Лисенко.

«Єнакієвець» до матчу із «Енергією» готував Олег Солодовник, який очолив команду трохи більше тижня тому. Досвідчений фахівець вніс корективи в малюнок гри своїх підопічних, а тому галичанам знадобився час для того, аби пристосуватися до дій суперника. «Відчувається, що прийшов новий тренер, почали по-іншому грати, - зізнався після гри Денис Овсянніков. - До того знали стиль гри «Єнакієвця», а Олег Солодовник вніс новації, тому перший тайм знадобився для того, аби знайти протидію цій тактиці».     

У першому таймі небезпеки не бракувало поблизу воріт обох команд. За рівної гри на перші ролі вийшла майстерність воротарів. Владислав Лисенко та Андрій Мельник огріхів не припускалися. На 14-й хвилині у пасиві «Єнакієвця» було уже шість командних фолів, а відтак «енергетики» отримали право пробити дабл-пенальті. Стандарт  чітко реалізував Сергій Якунін – 1:0. Як виявилося, це був останній гол у матчі. Після перерви в гостей було обмаль гольових моментів. Натомість, львів’яни хоч і були гострішими в атаці, реалізувати бодай один момент не змогли. Отож, 1:0 – «Енергія» здобула чергову перемогу.

Що цікаво, Якунін забив 999-й гол «Енергії» у матчах «зелено-білих» в елітному дивізіоні. Сподівання на те, що «енергетики» пройдуть 1000-й рубіж були ще перед грою із «Локомотивом». Але останні матчі виявилися не багатими на взяття воріт. Тому гольовий ювілей переноситься на 2012 рік. Адже це була остання гра «Енергії» у старому році. Наступний матч «зелено-білі» проведуть у гостях. 4 січня вони поміряються силами із «Кардиналом-Рівне».

Екстра-ліга. 14 тур

«Енергія» (Львів) – «Єнакієвець» (Єнакієве) 1:0 (1:0)

28 грудня. Львів. ПС «Галичина»

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Дмитро Безпорочний (Луганськ).

Третій арбітр – Андрій Лютий (Львів). Хронометрист – Ігор Якимишин (Львів).

Інспектор – Юрій Веремчук (Рівне). Делегат – Василь Симонов (Харків).

«Енергія»: Лисенко – Овсянніков, Павленко, Струк, Якунін - Макаєв, Чепорнюк, Бондар, Тригубець, Рогачов (17) – запасні: Лисенко, Вершинін

 «Єнакієвець»:  Мельник - Хурсов, Нестерук, Замятин, Мірошник – Доманський, Чуднов, Скорий, Сільченко - Задорожний   

Голи: Якунін (14)

Попередження: Замятін, Сільченко

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/301-energija-minimalno-obigrala-enakievec.html

Просмотров: 528 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz