Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Январь » 6 » «Енергія» - «ЛТК»: Післяматчеві коментарі
17:36
«Енергія» - «ЛТК»: Післяматчеві коментарі

Після гри 16-ого туру чемпіонату України з футзалу, у якій львівська «Енергія» перемогла луганську «ЛТК» з рахунком 5:2, на запитання прес-служби клубу відповіли тренери обох команд.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
-Результатом я задоволений, а грою не зовсім. Хоч ми і повели у першому таймі з рахунком 2:0, однак примудрилися не реалізувати багато гольових моментів. Окрім того, самі бачите, що наша хвороба – реалізація десятиметрових штрафних ударів. Забий один або два м’ячі з дабл-пенальті, усі питання по грі були б зняті. На початку другого тайму ми пропустили курйозний гол і почалася нервова гра. Права на помилку ми вже не мали. Переломний момент у матчі був, коли ми забили третій гол.

-Не було у Вас думки швидше випустити на майданчик Сергія Тригубця?
-Така думка була, однак «ЛТК» пішов у бій з п’ятим польовим гравцем. А гра у захисті не є сильною стороною Сергія. Якби команда суперника не пішла у ва-банк, Тригубця я б випустив швидше.

-Конкуреція у складі «Енергії» тепер дуже висока…
-Таке спортивне життя. Конкуренція повинна бути. Нехай гравці доводять хто є сильнішим. Можливо, деякі очки у першому колі ми втратили з-за того, що деякі гравці уже думали, що мають стовідсоткове місце в основі. Загалом, розраховую на здорову конкуренцію, і що гратимуть сильніші.

Олексій Соломахін, головний тренер «ЛТК»
-Рахунок сьогодні за грою. Утім, у нас були гольові моменти. На жаль, ми їх реалізувати не зуміли. Дивуватися тут не варто – команда у нас молода, яка тільки починає свій ріст. Щодо самого матчу, то дуже задоволений другим таймом. До того, суддівські помилки вплинули на результат матчу. Червона карточка Ципуну була необов’язковою. Утім, це моя думка. При рахунку 2:1 у нас було кілька моментів і у деяких епізодах ми володіли ігровою перевагою. А тут вилучення, яке перевернуло усе з ніг на голову…Вважаю, якби нам дали фол, було б усе нормально, а давати воротарю другу жовту картку у такому епізоді є неправильно.

-Чому не вдалося «ЛТК» так зіграти у першому таймі?
-Кожна команда грає так, як їй дозволяє суперник. «Енергія» у першому таймі зіграла динамічно. Загалом, у першому таймі нам було важко. Утім, змістовний футбол продемонстрували у другому таймі. Цим я задоволений.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1278
Просмотров: 765 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz