Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Сентябрь » 11 » "Енергія" - ЛТК. Післяматчева прес-конференція
00:07
"Енергія" - ЛТК. Післяматчева прес-конференція
Роман Ковальчик, головний тренер ЛТК:

- На результаті позначився клас гравців. Все-таки у гравців "Енергії" індивідуальна майстерність краща, чим у нас. Почали, здавалося, не погано, але потім… У нас багато молоді. Ось і перший гол ми пропустили через недосвідченість голкіпера, він не втримав м’яч після удару Легчанова. Згодом, ми пропустили ще один гол. А відігратися у такої команди, як «Енергія» дуже складно. Спробували із п’ятим, але над цим компонентом гри нам потрібно ще працювати. У нас два гравці травмовані, не має особливого вибору. Дехто із молодих виконавців цим зловживає. Вони бачать, що нікого більше виставляти. Ну нічого, будемо працювати та удосконалюватися.



suhcМикола Сич, тренер «Енергії»:

- Це тільки зі сторони могло здатися, що перемога нам далася легко. Насправді, початок матчу був рівним. Лише після того, як вдалося забити два голи, нам стало легше грати. Загалом, хлопці впоралися зі своїм завданням і заслужено перемогли.

- Вкотре впродовж стартових 10-12 хвилин першого тайму в «Енергії» у пасиві було уже п’ять командних фолів. Звертали увагу підопічним на цю статистику?

- Так, Станіслав Олександрович Гончаренко про це не раз говорив. Ось і сьогодні впродовж якихось 6-8 хвилин ми вигадуємо для себе невиправдані фоли. Причому порушуємо правила на чужій половині поля. Будемо ще раз  говорити про це, не можна на рівному місці «привозити» собі фоли.

- Олександра Вершиніна випустили на майданчик через те, що до нього приїхали друзі (на трибунах хтось розгорнув невеличкий плакат, на якому було написано: Саня Вершинін, друзі завжди поруч)?

- Я навіть не знав про це. Справа в тому, що у Вершиніна було величезне бажання вийти на майданчик. Зважаючи на те,що він забив гол, йому вдалося направити своє бажання у правильне русло.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/news/novyny-klubu/169-sych-hlopci-vporalysja-zi-svojim-zavdannjam.html
Просмотров: 476 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz