Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Сентябрь » 28 » «Енергія» - «Локомотив»: Післяматчеві коментарі
00:44
«Енергія» - «Локомотив»: Післяматчеві коментарі
Після гри «Енергія» - «Локомотив», у якій львів’яни святкували перемогу з рахунком 3:2, наставники обох команд поділилися враженнями від матчу з прес-службою клубу.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
-Зважаючи на ситуацію у турнірній таблиці, ми налаштовувалися на гру по-особливому. Для нас було дуже важливо перемогти. У першому таймі гравці моєї команди перевиконали установку на гру. Рахунок 3:0 говорить сам за себе. До того ж, ми не реалізували кілька гольових моментів. У перерві сказав своїм гравцям, що рахунок 0:0, однак установку на другий тайм вони провалили. Ми зіграли тактично неграмотно.

-У попередніх матчах «Енергія» «додавала» у другому таймі. У грі з «Локомотивом» усе відбулося з точністю до навпаки…
-Коли рахунок на табло 3:0, деякі гравці уже підсвідомо грають на збереження рахунку. Думаю, це не тільки наша «хвороба». Зазвичай, це зі всіма грає злий жарт. Сьогодні футбольний Бог був на нашій стороні. Вважаю, досвідчені наші гравці таку гру повинні спокійно доводити до логічного завершення.

Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива»
-У першому таймі грала «Енергія», у другому – «Локомотив». На мій погляд, рахунок повинен бути 3:3, однак ми програли. Мабуть, на сьогодні «Енергія» трішечки сильніша за нас. У мене є великі претензії до гравців своєї команди, проте це наша внутрішня справа. Про неї говорити я б не хотів.

-Гравців вашої команди постійно переслідують травми…
-Цей недолік є у нас протягом усього чемпіонату. Навіть на передматчевому тренуванні травми зазнав Едініо. Зважаючи на ту кількість травм, які є у нас, я не можу робити заміни і якось змінювати склад. Тих гравців, яких ми взяли у «пожежному» варіанті, їм необхідно два місяці, аби адаптуватися. Я їх вимушений ставити в основний склад з перших хвилин матчу.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/Pages/News.aspx?newsId=1097
Просмотров: 782 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz