Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Март » 23 » «Енергія» - «Контингент»: Післяматчеві коментар
00:44
«Енергія» - «Контингент»: Післяматчеві коментар
Після гри «Енергія» - «Контингент», у якій львів’яни святкували перемогу з рахунком 6:0, враженнями від матчу поділилися головні тренери обох команд.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
-Результатом, звісно, я задоволений. Утім, по грі виникало чимало запитань. Особливо не сподобалося завершення першого тайму. Попри це, претензій до гравців у мене немає. Треба було забивати більше голів із простіших ситуацій. А позабивали ми неймовірні м’ячі. Інколи гравці переоцінюють свої можливості. Коли треба віддати передачу, б’ють по воротах. Це не може мені подобатися. Будемо над цим працювати.

-Кузь знову забив, вийшовши на заміну…
-Ми постійно на нього розраховуємо, як і на всіх гравців, які є у нас в обоймі. У нас зараз складний календар, попереду чимало важливих матчів, тому усі гравці будуть задіяні.

Юрій Воловень, головний тренер «Контингента»
-Неозброєним оком було видно, що проти команди рівня «Енергії» наша команда грати не готова. Ми тренуємося тільки двічі в тиждень. Є гравці, які у працюють на інших роботах, тому такий результат є закономірним. Належно до ігор готуватися ми не можемо. Та й зарплати не бачили уже більше року. Гравці грають безплатно, тому після кожної гри дякую їм, що вийшли на футзальний майданчик. Від них не варто потребувати якихось результатів.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1417
Просмотров: 723 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz