Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Ноябрь » 16 » Енергія» - «Єнакієвець»: Післяматчеві коментарі
10:39
Енергія» - «Єнакієвець»: Післяматчеві коментарі
Після гри «Енергія» - «Єнакієвець», у якій львів’яни святкували перемогу з рахунком 2:1, головні тренери обох команд мали протилежний настрій. Тренер господарів Микола Сич був задоволений результатом, натомість його візаві Микола Шевцов емоційно розкритикував роботу арбітрів.

Микола Шевцов, головний тренер «Єнакієвця»
-Суддівством в цій грі я незадоволений. Сьогодні перемогла «Енергія». Утім, скажіть мені в чому вони нас переграли. Скажіть, що суперник завдав більше ударів по воротах чи створив більше гольових моментів. У другому таймі Рогачов забив нам гол після помилки захисників, а такий момент не реалізував Чуднов. Як на мене, більше в цьому матчі нічого не було…

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
-Арбітри помилялися як в одну, так і в іншу сторону. Зокрема, чому арбітри не призначили пенальті, коли зрубали Андрія Федюка у штрафному майданчику? Голи у матчі було забито чисто. Судді їх не забивали. Що гри своєї команди, то мене не задовольнило те, як команда рухалася. В якійсь мірі ми підлащтовувалися під «Єнакієвець». У перерві хлопцям казав, аби додавали в русі. Загалом, ми добилися позитивного результату, а над помилками будемо працювати. Попри добрий результат, грою я не задоволений.

Чому не грав Задорожний?
-Ще на турнірі в Івано-Франківську поставив Іванова у першу четвірку і Дмитро після цього забиває. Якби хтось випадав б з гри, Задорожний грав би у цьому матчі. Утім, ще не кінець сезону, ще награються всі. По тренуваннях до нього жодних претензій немаю. Він професійно працює і чекає свого шансу.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1701
Просмотров: 573 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz