Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Февраль » 2 » «Енергія-2» взяла реванш в «Апперкота»
10:58
«Енергія-2» взяла реванш в «Апперкота»
Львівська «Енергія-2» взяла реванш в ковельського «Апперкота» за поразку у першому колі. «Енергетики» на власному майданчику з рахунком 5:3 святкували перемогу.

На перших хвилинах зустрічі «енергетикам» вдалося відкрити рахунок. Потужний удар Коваля паривав Дувакін, однак на добиванні першим опинився Олександр Косенко. М’яч після невеличкого рикошету опинився у сітці воріт.

Загалом, перша четвірка «Енергія-2» перегравала свого суперника. Неозброєним оком було помітно, що гравці з першої команди дещо майстерніші за своїх суперників. Утім, «Апперкот» виглядав достойно і проти досвідченіших футболістів. Як тільки-но на майданчик виходила друга четвірка, біля воріт Андрія Пітулі моментами ставало гаряче.

«Апперкот» обстрілював Пітулю з різних позицій, проте Андрій також неодноразово доводив свою профпридатність. Найреальніший момент відігратися гості втратили на екваторі першого тайму. На удар з «вбивчої» позиції вивели Івана Портянка, проте гравець ковельської команди не влучив у ворота. Натомість «Енергія-2» у першій половині першого тайму не реалізувала один вихід сам на сам та контратаку 3 в 2.

Друга половина дебютного тайму пройшла у подібному сценарії. Досвідченіші «енергетики» ще одного разу зуміли зламати оборону суперника. Комбінація Кузь – Струк після перехоплення завершилася влучним ударом останнього.

При рахунку 0:2 на користь суперника «Апперкот» аж ніяк не знітився і включив свої максимальні швидкості. Нагадав про свої бомбардирські якості Іван Данилюк. Після удару в поперечину після розіграшу штрафного Данилюк протягом трьох хвилин зумів оформити дубль і тим самим зрівняти рахунок. В обох випадках Данилюк продемонстрував індивідуальну майстерність.

Не обійшлося без «пожеж» і у штрафному гостей. Близькими до успіху були Коваль та Косенко. Їхні удари з труднощами потягнув Дувакін.

У другому таймі на майданчику особливо нічого не змінилося. Гру «Енергії-2» і надалі тягнула перша четвірка. Кузь і компанія зуміла організувати ще один гол на 23-ій хвилині матчу. Комбінацію влучним ударом завершив той-таки Кузь.

Доволі швидко гості отримали шанс відігратися. Утім, Іван Портянко змарнував свій другий стовідсотковий момент у матчі. При рахунку 3:2 на користь «енергетиків» команди потішили глядачів грою на зустрічних курсах. Команду влаштували «біганину» і значно більше думали про атаку чужих воріт, аніж про захист власних.

Відбивши кілька непоганих атак суперника, досвідченіші гравці господарів організували ще один гол. «Енергетики» класно вийшли з пресинга і Кузь після передачі Струка закотив м’яч у порожні ворота.

При рахунку 4:2 на користь «Енергії-2» команди обмінялися двома небезпечними моментами, після чого гості за 3:30 до завершення матчу гості пішли в бій з п’ятим польовим гравцем.

Атаки ковельців таки увінчалися успіхом. Після удару в поперечину від Бобилєва влучним ударом метрів з восьми відзначився капітан гостей Віталій Кашуба. Інтрига у матчі тривала майже дві хвилини. «Апперкот» продовжив розігрувати зайвого, однак за свій ризик цього разу поплатився. Ударом в порожні ворота свій дебютний гол у цьому сезоні провів воротар Андрій Пітуля – 5:3.Часу, аби щось змінити, в «Апперкота» уже не було. Команда з Ковеля хоч і програла, проте своєї грою заслужив лише на компліменти.

«Енергія-2» (Львів) – «Апперкот» (Ковель) – 5:3 (2:2)
«Енергія-2»: Пітуля, Струк, Кузь, Коваль, Косенко – Білик, Ковальчук,Джавала (к),Л.Хіреш, - Дудаш
«Апперкот»: Дувакін, Данюлюк, Бобилєв,Кашуба (к),Мороз, - О. Портянко, Кузьмін, І. Портянко, Романчук
Голи: Косенко,2, Струк, 15, Кузь, 23, 29, Пітуля, 40 - Данилюк, 16,19, Кашуба, 39
Попередження: Джавала, 6, Ковальчук, 19, Дудаш, 28, -  Романчук, 30, Кузьмін,26
Абітри: В. Крашанінніков (Калуш), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Третій арбітр: Я. Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)
Хронометрист: І. Вишиваний (Львів)

Прес-служба СК «Енергія»

Просмотров: 414 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz