Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Февраль » 28 » «Енергія-2»: Перша нічия в останньому турі
14:26
«Енергія-2»: Перша нічия в останньому турі
Першолігова футзальна «Енергія-2» завершила свої виступи у чемпіонаті України серед команди першої ліги у зоні «Захід». В останньому матчі чемпіонату «енергетики» приймали хмельницький «Спортлідер+-2». Нічия у Львові з рахунком 2:2 залишила львівську команду на п’ятому місці в турнірній таблиці.

Коли на майданчик виходила перша четвірка «Енергії-2», у гостей шансів на щось було мало. Головним завданням у цей час для гостей було відбити атаки суперника. Кузь і компанія непогано ламали позиційну оборону суперника, однак із завершальним ударом справи були не найкращі. Підтвердила свої високі наміри і друга четвірка «Енергії». Олексндр Косенко в одній з атак пробив у поперечину.

Витримавши стартовий штурм власних воріт, команда Романа Шевчука прийшла до тями і організувала уже кілька непоганих своїх атак. Найбільше у складі гостей виділявся гравець першої команди «Спортлідера+» Валерій Власович. Саме після його ударів, а також Дмитра Мартинюка в гру доводилося вступати Андрію Пітулі.

У другій половині першого тайму «Енергія-2» знову заграла гостро, однак знову не результативно. Пощастило хмельничанам після удару Миколи Грицини – м’яч влучив у стійку. Не реалізував свій момент і молодший Грицина. З ударом Михайла впорався Павло Хомин.

У другій половині першого тайму головний тренер «Енергії-2» Ігор Костюк дещо змінив четвірки своєї команди. Олександр Косенко перейшов до першої четвірки, в той час коли Владислав Мазур підсилив другий квартет «енергетиків». Утім, цей крок у першому таймі не увінчався успіхом. «Спортлідер+-2» виглядав достойно і при певному збігу обставин, граючи другим номером, міг повести у рахунку.

«Сухий» перший тайм повністю компенсувала друга половина зустрічі. «Енергія-2» вирішила не відкладати справу на потім і з перших хвилин другого тайму затисла суперника біля власних воріт. А сталося це після того як стовідсотковий момент змарнували гості. Власович віддав чудову передачу на Філя, який з хорошої позиції пробив повз рамку воріт.

З другої спроби Тарасу Кузю таки вдалося відкрити рахунок у матчі. У першому гольовому епізоді постріл Кузя по порожніх воротах прийняв захисник, однак свій другий шанс Тарас використав відмінно.

Повівши у рахунку, «енергетики» дещо збавили обороти, чим чудово скористалися гості. Змарнувавши дві хороші можливості для взяття воріт, гості з третьої спроби таки зрівняли рахунок. Власович віддав передачу на Мартинюка, який метрів з п’яти таки зумів проштовхнути м’яч повз Пітулю. Провальний відрізок господарів продовжився. Після удару Власовича Пітуля відбив м’яч на Кузя, однак Філь на добиванні зіграв хитро і майстерно – 1:2 на користь гостей.

Забивши другий гол у ворота львів’ян, гості відбили дві небезпечні атаки суперника і отримали можливість забити втретє. Утім, Юрій Малишевський вихід сам на сам з Пітулею не реалізував.

Незважаючи на те, що «Енергія-2» поступалася у рахунку, перевага команди Ігоря Костюка знову не викликала жодних сумнівів. Оборона гостей неодноразово тріщала по швах, проте із завершальним влучним ударом у господарів були проблеми. На 34-ій хвилині одна з комбінацій першої четвірки таки увінчалася успіхом. Після завершального удару Тараса Кузя м’яч влучив у стійку, відскочив до Давидного та затріпотів у сітці – 2:2.

Ближчими до перемоги у цьому матчі були «енергетики». Вдало освіжили гру Анатолій Білик та Олександр Дудаш. За 1:06 «Енергія-2» пішла в бій з п’ятим польовим гравцем, проте у такій грі господарі створювали проблеми не тільки супернику, а й собі. «Спортлідер+-2» мав можливості для того, аби вирвати перемогу у цьому матчі, однак це, мабуть, було б несправедливо...

Останній матч у чемпіонаті «Енергія-2» завершила бойовою нічиєю. Що цікаво, вона стала першою для обох команд. «Енергія-2» завершила чемпіонат у зоні «Захід» на п’ятому місці.

«Енергія-2» (Львів) – «Спортлідер+-2» (Хмельницький) – 2:2 (0:0)
«Енергія-2»: Пітуля, Кузь, Мих. Грицина, Мик. Грицина, Мазур, - Косенко, Джавала (к), Л. Хіреш, Я. Хіреш, - Дудаш, Білик
«Спортлідер+-2»: Хомин, Власович, Мартинюк, Шеремета(к), Філь – Малишевський, Давидний, Хамдамов, Жаріков
Голи: Кузь, 23, Давидний (автогол), 34 – Мартинюк, 26, Філь, 28
Попередження: Мазур, 13
Арбітри: В. Крашенінніков (Калуш), В. Заровецький (Івано-Франківськ)
Третій арбітр: Б. Кіндій (Розділ)
Спостерігач арбітражу: Р. Хомляк (Львів)
Хронометрист: Я.Сторожук (Львів)

Прес-служба СК "Енергія"

Просмотров: 499 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz