Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Ноябрь » 11 » «Енергія-2» - «ІнБев»: львів’яни забили вдвічі більше
17:02
«Енергія-2» - «ІнБев»: львів’яни забили вдвічі більше
Другої перемогли у чемпіонаті першої ліги добилася «Енергія-2». Команда Ігоря Костюка забила вдвічі більше, анжі житомирський «ІнБев» – 8:4.

По ходу матчу львів’яни поступалися з рахунком 1:3, однак знайшли в собі сили переламати хід поєдинку. Левову частку до перемоги команди внесли гравці першої команди – Андрій Пітуля, Тарас Кузь, Владислав Мазур та брати Грицини. Михайло у цьому матчі, як і в попередньому проти ужгородської «Говерли», оформив покер.

Житомирський «ІнБев» приїхав до палацу спорту «Галичина» буквально за 25 хвилин до початку матчу, відтак команда граючого тренера В’ячеслава Листопада вийшла на матч «прямо з коліс».

Перший гольовий момент у матчі створили господарі. З вигідної позиції у ворота не влучив Владислав Мазур. Гості відповіли кількома напівмоментами, однак свою роботу впевнено виконав воротар Андрій Пітуля.

На 8-ій хвилині матчу Михайло Грицина покарав суперника за обрізку на своїй частині майданчика. Грицина-молодший вийшов на побачення з воротарем і впевнено його переграв. Утім, гра для «Енергії-2» складалася непросто. Як тільки-но сідала перша четвірка на лавку для запасних, у другого квартету «енергетиків» виникали проблеми. Завдяки власним помилкам господарі догралися до того, що на 15-ту хвилину першого тайму «горіли» уже з рахунком 1:3. Тарас Шпичка та двічі екс-енергетик Сергій Чепорнюк пробили Пітулю. Попри це «Енергія-2» мала свого джокера у цьому матчі. Не зіграли у матчі команди і хвилини, як Михайло Грицина ударом з гострого кута відквитав один гол. Могли «енергетики» зрівняти рахунок і до перерви, однак з ударами Тараса Кузя та Олександра Косенка справлявся Максим Сорокін. На перерву у матчі команди пішли за рахунку 2:3 на користь гостей.

Як виявилося згодом, у другому таймі матчу усе перевернулося з ніг на голову. Спочатку Михайло Грицина зробив рахунок 3:3, пробивши Сорокіну «по вухах», а потім була класна дев’ятка від Яніса Хіреша та привіт воротарю від Грицини-старшого. Навіть до рахунку 5:3 «енергетики» також змарнували кілька дуже хороших моментів зміцнити свою перевагу.

Після того, як свій автограф у воротах суперника поставив Лямін Хіреш і рахунок став 6:3, в гру втрутився В’ячеслав Листопад. Граючий тренер гостей взяв хвилинну перерву, після якої сьомий гол у ворота команди «ІнБев» вколотив Тарас Кузь.

При рахунку 7:3 на користь «Енергії-2» гості перейшли на гру з п’ятим польовим, однак така тактика не дала результату. Хоч і Чепорнюк, Ткачук, Шпичка і компанія «катали» непогано, однак відродити інтригу гостям не вдалося. Команда з Житомира награла лише на один гол від Євгена Саківського. А жирну крапку у матчі поставив той, хто і усе розпочав. Михайло Грицина на останній хвилині гри відправив «круглого» у порожні ворота і у другій грі поспіль у першій лізі оформив покер.

«Енергія-2» (Львів) – «ІнБев» (Житомир) – 8:4 (2:3)
«Енергія-2»: Пітуля, Кузь, Мазур, Мик. Грицина, Мик. Грицина, - Косенко, Джавала, Лещишин, Я. Хіреш, - Л.Хірше, Ковальчук, Ліщинський
«ІнБев»: Сорокін (Соколовський, 30), Шпичка, Листопад, Чепорнюк, Ткачук, - Коваль, Директоренко, Саківський, Кришун, - Чапський, Школьний, Литвиновський
Голи: Мих. Грицина, 8, 15, 22, 40, Я.Хіреш, 26, Мик. Грицина, 29, Л. Хіреш, 30, Кузь, 32 – Шпичка, 11, Чепорнюк, 14, 15, Саківський, 37

Попередження: Шпичка, 40

Прес-служба СК "Енергії"

Просмотров: 407 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz