Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Сентябрь » 17 » «Енергетичне» дербі – за «Ураганом»
23:09
«Енергетичне» дербі – за «Ураганом»
Набрати 9 очок після трьох зіграних турів львівській «Енергії» не вдалося. Після двох поспіль перемог «енергетики» зазнали першої осічки у національному чемпіонаті. У рідних стінах львів’яни програли в так званому «енергетичному дербі» івано-франківському «Урагану» - 1:3.

У минулому чемпіонаті жодній із команд ніяк не вдавалося святкувати перемогу на території суперника. Утім, як то кажуть, новий чемпіонат – нова історія. Схоже таки, її «ураганівці» захотіли порушити.

У першому таймі обидві команди багато позиційно атакували і намагалися зламати оборону суперника. Утім, по-справжньому небезпечні моменти виникали лише тоді, коли кожна з команд організовувала свою контратаку. Моментів для взяття воріт у першому таймі було вдосталь, однак гра воротарів обох команд Кирила Ципуна та Володимира Кардаша заслуговує на теплі слова. Здавалося, команди уже робили все заради того, аби повести у рахунку, однак, якщо м’яч летів у рамку, і Ципун, і Кардаш діяли просто блискуче. Якщо воротарі були безсилими, то це означало, що м’яч летить повз ціль. Загалом, у першій половині гри «Енергія» та «Ураган» створили вдосталь моментів біля воріт суперника. Зокрема, в «Енергії» свої шанси втратили Задорожний та Романов. У складі «Урагана» двічі «Енергію» пробачив Андрій Сімка. М’яч після його ударів летів впритул зі стійкою.

Утім, під завершення тайму гостям таки вдалося повести у рахунку. Чепорнюк пробив по воротах, а м’яч, зрикошетивши від Тригубця, опинився за спиною Кардаша – 0:1. Вболівальникам «Урагана», які приїхали до Львова підтримати свою команду, радості не було меж.

На початку другого тайму «зелено-білі» втратили черговий шанс зрівняти рахунок. Рогачов в одному епізоді пробив поруч зі стійкою, а у другому - влучив у стійку. Якщо Ципун був безсилим, йому на допомогу приходив каркас воріт. Через кілька хвилин була достойна відповідь від «Урагана». Чепорнюк впритул пробив прямісінько в Кардаша. Те саме через хвилину зробив і Струк.

Утім, хто би не атакував, ключовою у матчі стала середина другого тайму. Тоді диво-гол провів молодий та перспективний Петро Шотурма, а через хвилину передачею Цвєлих розпорядився Сімка. «Ураганівці» раділи. Рахунок став 3:0 на їхню користь. «Енергія» робила все можливе, аби врятуватися від поразки, однак не вийшло. Вдалий розіграш вільного удару та гол Євгена Рогачова, як виявилося згодом, стали єдиною втіхою львівських вболівальників у цьому матчі. Гра з п’ятим польовим гравцем в «Енергії» відверто не потішила. «Ураган» був ближчим до четвертого м’яча, ніж
«Енергія» до другого. Утім, до фінальної сирени більше не забивала жодна з команд, а це означало, що перемогу в «енергетичному» дербі святкуватиме івано-франківський «Ураган». У тому матчі переміг той, хто краще реалізовував свої гольові моменти…

«Енергія (Львів)» - «Ураган (Івано-Франківськ)» - 1:3 (0:1)
«Енергія»: Кардаш, - Задорожний, Тригубець, Федюк, Рогачов, - Петрушин, Іванов, Романов, Струк, Бондар
«Ураган»: Ципун - Пилипів, Павлюк, Шотурма, Чепорнюк - Сімка, Цвєлих, Кіндратів, Ярий
Арбітри: Іванов (Дніпропетровськ), Гора (Київ)
Голи: Рогачов (32) - Чепорнюк (16), Шотурма (29), Сімка (30)
Попередження: Петрушин (12) - Шотурма (8). Кіндратів (32)

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1624
Просмотров: 555 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz