Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Май » 10 » «Єнакієвець» - «Енергія»: Післяматчеві коментарі
22:02
«Єнакієвець» - «Енергія»: Післяматчеві коментарі
Після гри «Єнакієвець» - «Енергія», у якій львів’яни перемогли з рахунком 7:5 і фактично забронювали за собою комплект бронзових медалей, враженням від матчу поділилися головні тренери обох команд.

Микола Сич, головний тренер «Енергії»
На початку матчу ми пропустили необов’язковий гол. Тут захисникам забракло концентрації, аби ліквідувати небезпеку. Утім, через кілька хвилин зрівняли рахунок, а потім переламали гру, забивши ще три м’ячі. При рахунку 4:1 на нашу користь заспокоїлися, почали грати на утримання рахунку. У такому залі, як у Єнакієвому, це робити неприпустимо. За це ми і поплатилися потім, коли рахунком став нічийним. Почалися так звані каруселі: вперед могла вийти як і одна, так і інша команда. Думаю, ключовий епізод матчу – шостий гол Михайла Романова. Тоді Михайло відзначився, граючи у першій четвірці замість Сергія Задорожного. Коли рахунок став 7:5, суперник пішов з п’ятим польовим. Ми зіграли від захисту і радий, що не пропустили. Та й тішить те, що добилися результату. Це найголовніше. З бронзовими медалями майже усе вирішено, однак, аби уникнути усіх формальностей, треба нам зачепитися за очки у наступному матчі.

Юрій Кобзар, головний тренер «Єнакієвця»
Наробили багато помилок у цьому матчі, тому й програли. На якому рівні ми знаходимося зараз, так і виступаємо. В «Енергії» більше хороших виконавців, чим у нас. Це далося взнаки. Зокрема, порівняння воротарів Кардаша та Лацукова чого варте… Та й індивідуальна майстерність Михайла Романова далася взнаки. Утім, не можу сказати, що маю багато претензій до своїх гравців, адже вони боролися до кінця.

ИСТОЧНИК: http://www.energia.lviv.ua/News.aspx?newsId=1493
Просмотров: 637 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz