Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 19 » Екстра-ліга. Цифри і факти 26 туру
22:57
Екстра-ліга. Цифри і факти 26 туру
У 26-му турі в 3 матчах дві перемоги — за господарями, один матч завершився нічийним рахунком. Усього в 78 матчах чемпіонату господарі виграли в 46 зустрічах, гості — в 22-х. 10 матчів закінчилися внічию.

• У цих матчах забито 21 м’яч. 15 — на рахунку господарів майданчика, 6 — гостей. Середня результативність туру — 7 влучень за гру. Усього в чемпіонаті забито 431 м’яч. Господарі забили 248, гості — 183. Середня результативність чемпіонату 5,53 м’яча за гру.

• У матчі з «Кардиналом-Рівним» «ЛТК» здобув перемогу з великим рахунком. Це вже 10 перемога в чемпіонаті з різницею в 5 і більше м’ячів. Найбільше таких перемог на рахунку команди «Кардинал-Рівне» — 4.

• У турі зафіксовано 6 дублів. Відзначилися Артем Рось, Богдан Свиридов, Тарас Кузь (усі — «ЛТК»), Андрій Сімка, Євген Валенко (обид­ва — «Ураган») і Віктор Цой («Спортлідер+»). До речі, в чемпіонаті зафіксовано 2 покери, 3 хет-трики та 54 дублі.

• Уперше в чемпіонаті був нереалізований пенальті. Воротар «Спортлідера+» Сергій Шевцов відбив м’яч після удару з шестиметрової позначки Петра Шотурми («Ураган»). Усього в чемпіонаті пробивалося 4 пенальті.

• Арбітри в цих матчах показали 2 жовті картки. 2 гравці (Дмитро Калуков «Спортлідер+» та Дмитро Клочко «Локомотив») були вилучені. До речі, для гравця хмельницької команди це вже друге вилучення в чемпіонаті. Усього в чемпіонаті України в пасиві футболістів 13 вилучень і 187 жовтих карток.

• Що стосується різного плану ювілеїв, то поразка в матчі з «ЛТК» стала для «Кардинала-Рівного» 95-ю в чемпіонатах України. Другий гол, пропущений у матчі з «Ураганом», став для «Спортлідера+» 100-м голом пропущеним у чемпіонатах України. М’яч, забитий Романом Кіндратівим («Ураган») у матчі зі «Спортлідером+», став для гравця 40-м у чемпіонатах України. Перший гол Андрія Сімки став для гравця 70-м м’ячем, забитим у чемпіонатах України. Гравець харківського «Локомотива» Олександр Сорокін забив у чемпіонаті України свій 30-й м’яч. Перший гол Артема Рося також став для гравця луганської команди 30-м у чемпіонатах України

Сергій ЧАЙКА, «Український футбол».

Просмотров: 400 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz