Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 10 » Екстра-ліга. Цифри і факти 24 туру
11:37
Екстра-ліга. Цифри і факти 24 туру
Матч із харківським «Локомотивом» став для львівської «Енергії» 325 у чемпіонатах України

• У 24-у турі зіграні всі 3 матчі. Цього разу всі перемоги — на рахунку господарів. Усього в 72 матчах чемпіонату господарі перемогли в 43 матчах, гості — в 21. 8 матчів закінчилися внічию.

• У цих поєдинках забито 21 м’яч. 16 разів відзначилися господарі, 5 — гості. Середня результативність туру — 7 м’ячів за гру. Усього в чемпіонаті забито 394 м’ячі. Господарі забили 226 м’ячів, гості — 168. Середня результативність чемпіонату — 5,47 м’яча за гру.

• «Кардинал-Рівне» здобув вольову перемогу в матчі з «Єнакієвцем». Усього в чемпіонаті зафіксовано 14 вольових перемог. Лідером за цим показником є «Ураган» — 4 вольові перемоги.

• До речі, в матчі «Кардинал-Рівне» — «Єнакієвець» зафіксована 8-ма перемога з великим рахунком.

• У турі зафіксовані лише 2 дублі. Відзначилися Віктор Цой («Спортлідер+») та Андрій Чернієнко («Кардинал-Рівне»). Партнер Чернієнка Мар’ян Маринюк цього туру відзначився хет-триком. До речі, в чемпіонаті зафіксовано 2 покера, 3 хет-трика та 47 дублів.

• Арбітри в турі показали 7 жовтих карток. Ще 2 гравці — Олексій Сагайдаченко («Єнакієвець») та Дмитро Калуков («Спортлідер+») були вилучені з майданчика. Усього в чемпіонаті України в пасиві гравців 11 вилучень і 170 жовтих карток.

• Що стосується ювілеїв, то матч із харківським «Локомотивом» став для львівської «Енергії» 325 у чемпіонатах України. Луганський «ЛТК» у грі зі «Спортлідером+» здобув 80-у перемогу в чемпіонатах України. «Кардинал-Рівне» в матчі з ««Єнакієвцем» здобув 50-ту перемогу в чемпіонатах України. Гравець луганського «ЛТК» Володимир Разуванов забив у матчі зі «Спортлідером+» 15 м’яч у чемпіонатах України, а його партнер по команді Богдан Свиридов — 25-й.

Сергій ЧАЙКА, «Український футбол».

 


Просмотров: 417 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz