Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 17 » Эпицентр К3 - МФК "Одесса" 7-4, 6 тур, 13.12.2013
23:46
Эпицентр К3 - МФК "Одесса" 7-4, 6 тур, 13.12.2013

«Епіцентр К3» повертається?

Перед цим матчем гості випереджали київських «будівельників» на відстань однієї перемоги, але приїхали в Київ у неповному складі, адже в делегації було лише дві четвірки польових гравців і один воротар. У Олега Шайтанов подібних проблем не було і він міг відносно безболісно варіювати складом. У підсумку, це й зумовило подібний результат.
Представники столиці з перших хвилин заволоділи м’ячем і багато комбінували, проте до загострень справа доходила рідко. Схоже, що одесити свідомо віддали ініціативу, сподіваючись на подарунок в обороні від суперника. Один такий подарунок стався на 7-й хвилині, коли досвідчений Сергій Таранчук зручно скинув головою м’яч під удар Дмитру Дрозду, але той з восьми метрів не зумів переграти воротаря. А в наступній атаці численні комбінаційні потуги кияни знайшли результативне завершення – Сергій Шевченко майстерно використав вихід віч-на-віч. «Куй залізо поки гаряче» подумали господарі і не даючи одеситам передихнути провели комбінацію віялом справа наліво: Олег Шуст-Микита Шклярук-Сергій Шевченко. І результативно, і естетично – 2:0. Одесити одразу мали нагоду, щоб зрівняти рахунок, але Сергій Коваленко перекинув і ворота, і воротаря.

Ну а далі на полі хазяйнували лише одна команда – господарі. Другу половину першого тайму «Епіцентр К3» зіграв у своїх найкращих зразках минулого сезону, чого уболівальники зачекалися у цьому чемпіонаті. Моменти біля воріт АндріяЛембера сипали, як з рогу достатку. І один з них завершився черговим взяттям воріт. Олег Шайтанов пробив здалеку, а партнер намагався підправити цей удар п’ятою, чим і дезорієнтував воротаря. «Одеси» в ці хвилин на полі просто не було, адже кияни комбінували пресинг ледь не біля штрафного суперника з пресингом у центральному колі, чим не дозволяли гостям бодай перейти як слід центр майданчика. Саме такий «Епіцентр К3» і громив усіх своїх суперників у минулому сезоні, чого не скажеш про цьогорічний виступ у першій лізі. Може все ще попереду?

Достеменно невідомо що відбулося у роздягальні «Одеси» у перерві, але у другому таймі на поле вийшла зовсім інша команда. У діях гостей з’явилася швидкість і атаки на ворота Владислава Бондаренка накочувалися одна за одною. На початку тайму Дмитро Дрозд двічі реалізував побачення з Бондаренком.

Гості відчули запах крові і ще дужче кинулися вперед. Стійка від Сергія Романовського мала стати для них дзвіночком, але не стала.Євгеній Жук розвернувся на лівому фланзі і з-під Олексій Моторного прострілив просто в ногу Максиму Швидкому – прикрий автогол. Цей гол дещо надломив одеську команду, до того ж, їхні сили теж почали танути. «Будівельники» це миттєво відчули і скористалися, забивши впродовж хвилин два голи-близнюки. Спочатку Шевченко одразу виконав кутовий на Жука, а потім він же виконав передачу з аута на Шклярука. В обох випадках гравці вбігли із-за спини захисника.

За такої переваги Олег Шайтанов почав випускати тих гравців, які до цього не виходили у цьому матчі, даваючи зрозуміти, що «Епіцентр К3» перевагу у 4 м’ячі не випустить. За 5-ть хвилин до кінця Дмитро Корецький після прострілу Швидкого п’ятою з-під захисника катнув м’яч у стійку, від якої він і залетів у ворота.
На 36-й хвилині одесити заробили одразу два порушення, а вони були відповідно 5-м і 6-м. Костянтин Демиденко виконав дабл-пенальті точно у «дев’ятку». Але останнє слово було за Сергієм Таранчуком, який дещо скоротив відставання у рахунку – 7:4.

«Епіцентр К3» після цієї перемоги випереджає одеситів у турнірній таблиці і має хороші шанси поборотися за другу сходинку, бо переможець центральної зони схоже, що відомий.

«Епіцентр К3» (Київ) – «Одеса» (Одеса) 7:4 (3:0)

«Епіцентр К3»: Владислав Бондаренко (Сергій Тимошенко, 37) – Денис Сандецький, Євгеній Жук, Олег Шуст, Сергій Романовський - Олег Шайтанов (к), Павло Коротенко, Валерій Калініченко, Сергій Шевченко - Микита Шклярук, Костянтин Демиденко, Дмитро Бабич, Олександр Таразевич.
Тренер: Олег Шайтанов

«Одеса»:Андрій Лембер – Олексій Моторний, Дмитро Дрозд, Сергій Таранчук, Олег Єрьомін - Максим Швидкий (к), Віталій Болтнєв, Дмитро Корецький, Сергій Коваленко.
Тренер: Павло Ардаковський
Арбітри: Олександр Білащенко (Чернігів), Сергій Подворний (Хмельницький)

Голи: Сергій Шевченко, 5, 8, Олег Шайтанов, 16, Євгеній Жук, 31, 34, Микита Шклярук, 32, Костянтин Демиденко, 36–Дмитро Дрозд, 22, 27, Дмитро Корецький, 35, Сергій Таранчук, 38
Попередження: Микола Чорний, 38.

Андрій Гулій, спеціально для АФЛУ

Просмотров: 457 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz