Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2010 » Июнь » 22 » Едуард Кулик і Сергій Піддубний залишають "Ураган"/ Екс-воротар ЛТК Кирило Ципун - новобранець "Урагану"
00:51
Едуард Кулик і Сергій Піддубний залишають "Ураган"/ Екс-воротар ЛТК Кирило Ципун - новобранець "Урагану"

Як стало відомо журналісту sport.if.ua, НФК "Ураган" вирішив не продовжувати співпрацю з двома гравцями, які захищали кольори івано-франківської команди впродовж останніх двох сезонів. Йдеться мова про 29-річного Едуарда КУЛИКА, у якого закінчився контракт, та 33-річного Сергія ПІДДУБНОГО, що ніяк не може відновитися через проблеми зі здоров'ям.

Обидва футболісти є майстрами спорту. Це звання вони здобули до переходу в "Ураган" у сезоні 2008/09 рр., виступаючи у попередніх командах. Зокрема, Сергій Піддубний став чемпіоном України у складі львівської "Енергії", де він досі залишається рекордсменом за кількістю проведених матчів. За сім років виступів у "зелено-білій" команді Піддубний зіграв 216 офіційних матчів, в яких забив 104 голи (це - другий показник після Валерія Легчанова).


У січні 2009 року після реформації в "Енергії" Піддубний підписав контракт з "Ураганом" терміном на 2,5 роки. У другому колі він зіграв 16 матчів та забив 5 голів. Минулого сезону Сергій зумів відіграти лише дев'ять повноцінних поєдинків (5 голів), однак, перехворівши грипом, через певні ускладнення так і не зумів повністю відновитися після затяжної хвороби.

ершим новачком "Урагану" у нинішнє літнє міжсезоння став екс-голкіпер луганського ЛТК Кирило Ципун. Наприкінці липня йому виповниться 23 роки. У 2008 році воротар отримав звання майстра спорту, здобувши "срібну" медаль студентського чемпіонату світу в Словенії. У складі молодіжної збірної України Кирило Ципун став віце-чемпіоном Європи 2008 року. Є кандидатом до національної збірної України, за яку провів кілька товариських матчів.

www.sport.if.ua
Просмотров: 685 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz