Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Май » 17 » Є перша перемога!
21:32
Є перша перемога!
Спортлідер+» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 4:3 (1:1)

Арбітри: Проць Роман (Дрогобич), Якимишин Ігор (Львів)

Голи: Заворотний Ярослав (20), Івонко Максим (25), Коробка Максим (37), Калуков Дмитро (40) – Піддубний Сергій (9), Чернієнко Андрій (22, 38)

«Спортлідер+»: 18. Тимощук Богдан, 3. Цой Віктор, 4. Чеботарьов Олег, 5. Михайленко Дмитро, 7. Калуков Дмитро, 9. Коробка Максим, 10. Івонко Максим, 11. Заворотний Ярослав (кап.), 13. Фетько Олексій, 14. Засенко Андрій, 15. Сондак Володимир, 16. Ткачук Андрій, 17. Шевцов Сергій, 19. Іванов Вадим

Головний тренер: Іван Стасюк

«Кардинал-Рівне»: 1. Дєнюжкін Віталій, 27. Гурко Іван, 8. Танський Віталій, 9. Когут Юрій, 10. Піддубний Сергій, 13. Ситник Дмитро, 19. Фаренюк Артем, 20. Бондар Олександр (кап.), 25. Чернієнко Андрій

Головний тренер: Сергій Піддубний

Ось і стартували баталії Кубку Екстра-ліги з футзалу. Підопічні Івана Стасюка відкривали турнір матчем проти «Кардиналу-Рівне». Забігаючи наперед, відзначу, що гра вдалася по всіх канонах футзалу і тримала глядачів у напрузі до останньої секунди зустрічі. І недарма, адже сьогодні подоляни порадували фанатів та керівництво першою перемогою в сезоні, зірвавши цим самим грандіозну овацію у спорткомплексі ХНУ.

Перший небезпечний момент в грі створили гості. Скидку головою у виконанні Танського ударом зльоту в нижній кут замикав Чернієнко, однак його удару трішки забракло точності. Хмельничани відповіли потужним ударом з гострого кута у виконанні Калукова, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Дєнюжкін, який ціною надзусиль ліквідував загрозу. Гості додали у швидкості, і незабаром повели у рахунку. Чернієнко прострелив у центр карного майданчика і Піддубний зльоту пробив у ліву «шістку» без шансів для Тимощука – 0:1. Могли господарі відразу зрівняти рахунок, але Михайленко вибачив суперника, не зумівши замкнути на дальній стійці зразковий простріл у виконанні Засенка. «Лідери», заведені палкою підтримкою рідних трибун, кинулися відіграватися, і почали створювати моменти для взяття воріт один за одним. Розкішну передачу від Калукова ударом головою в нижній кут замикав Ткачук, проте страж воріт «кардиналівців» в неймовірному стрибку врятував свою команду від неприємностей. Через декілька хвилин нестримний Калуков потужно цілив у верхній кут, однак Дєнюжкін витягнув фактично «мертвий» м’яч, зірвавши овації трибун. Міг забивати Коробка, який в блискучому стилі накрутив Бондаря і з розвороту бив в правий нижній кут, однак голкіпер гостей знову зіграв надійно. Гості відповіли не менш гостро. Танський впритул розстрілював голкіпера, але Тимощук зіграв вище всяких похвал, врятувавши хмельничан від пропущеного голу. І саме тоді спрацювало відоме футбольне правило. Заворотний блискуче зіграв на перехопленні, і неймовірним за красою ударом пробив по воротах. М’яч по блискавичній траєкторії залетів точнісінько у праву «дев’ятку» – 1:1. Відпочивати команди пішли за нічийного рахунку.

Другий тайм видався не менш цікавим. Команди відповідали атакою на атаку, демонструючи при цьому вишуканий футзал, що неймовірно тішило присутніх на матчі глядачів. Перша осмислена атака в другій половині матчу завершилася взяттям воріт. Танський блискучою передачею врозріз знайшов Чернієнка, і кращий голеадор «кардиналівців» з гострого кута пробив у праву «шістку» без шансів для Тимощука – 1:2. Після того команди обмінялись небезпечними моментами. Фетько відпасував на Сондака, однак підступний удар Володимира у лівий верхній кут в неймовірному стрибку парирував Дєнюжкін. Гості відповіли небезпечним ударом Бондара зі штрафного, проте Тимощук в блискавичному стилі парирував сферу з правої «шістки» після удару капітана «кардиналівців». Господарі активізувалися, і змогли заволодіти ініціативою на майданчику. Блискуче зіграв Дєнюжкін, коли парирував з верхнього кута м’яч після удару Калукова, а потім врятував свою команду після добивання впритул від Сондака. Гол назрівав, і на 25-ій хвилині хмельничани зрівняли шальки терезів в цій зустрічі. Михайленко прострілив на дальню стійку, де Максим Івонко чудово зіграв на випередження, і буквально заштовхав сферу у ліву «шістку» воріт рівнян – 2:2. Команди обмінялися небезпечними ударами Сондака та Танського, але на висоті були голкіпери обох клубів. Міг забивати Засенко, який прицільно пробивав у правий нижній кут після скидки п’ятою у виконанні Калукова, однак рятівником «кардиналівців» став Піддубний, який виніс круглого з лінії порожніх воріт. В наступній атаці той же Калуков в блискучому стилі накрутив захисника рівнян і з розвороту пробивав у праву «шістку», однак Дєнюжкін ціною надзусиль врятував свою команду від неприємностей. Гості відповіли не менш гостро. Тимощук врятував свою команду після гарматного пострілу у виконанні Бондаря, але потім вибачив «лідерів» Танський, який не зумів на добиванні вразити порожні ворота. Команди знову обмінялися гострими ударами, але голкіпери обох команд після пострілів у виконанні Калукова та Фаренюка діяли надійно. На 28-ій хвилині господарі вийшли вперед. Фетько відпасував з ауту на Калукова, Дмитро елегантно п’яткою скинув сферу під удар Коробці, і Максим вдотик пробив у ліву «дев’ятку» рикошетом выд стійки – 3:2. Гостям вдалося відразу відновити статус-кво. Чернієнко з гострого кута невідпорно пробив у ліву «шістку», і м’яч рикошетом від Тимощука залетів у сітку воріт – 3:3. Останні хвилини зустрічі видалися напрочуд напруженими. Розв’язка наступила за 13 секунд до завершення матчу. Дєнюжкін зреагував на потужний постріл у виконанні Засенка із-за меж карного майданчика, але страж воріт «кардиналівців» був безсилим після добивання Калукова. Дмитро головою переправив сферу у сітку порожніх воріт і приніс першу в сезоні перемогу для хмельничан – 4:3!

Наступну гру підопічні Івана Стасюка проведуть у неділю, 19-ого травня. «Спортлідер+» зустрінеться у заключному матчі турніру із «Єнакієвцем». Просимо усіх прийти і підтримати улюблену команду!

ИСТОЧНИК: http://sportlider.km.ua/5202.html
Просмотров: 504 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz