Сайт об украинском мини-футболе - Национальная сборная Украины
 

МИНИ-ФУТБОЛ на УКРАИНЕ

 




Меню сайта

Категории раздела
Избранное [6]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 2 » Дві битви: «золоті» і «бронзові»
22:52
Дві битви: «золоті» і «бронзові»

У суботу відбудеться 12-ий тур Екстра-ліги. Він повинен бути неабияким цікавим, адже у очних протистояннях зустрінуться команди, які минулого року грали у вирішальній стадії плей-оф. Команди, які вирішували «золоті» завдання «Енергія» і «Ураган» та «бронзові» - «Єнакієвець» і «Локомотив». При чому зіграють команди на майданчиках тих клубів, які поступились у минулорічному плей-оф.

У ще одному матчі туру харківський «Моноліт» зіграє із рівненським «Кардиналом».

 

Протистояння, яке не завершується

Безперечно центральним матчем туру буде «енергетичне» дербі між львівською «Енергією» і івано-франківським «Ураганом». Це протистояння одне із найцікавіших в українському футзалі. Останнім часом ці команди зустрічаються дуже часто. Минулого сезону ці команди зустрічались 8 (!) разів, а цього – вже два рази.

 

Загалом із початку року це буде 10 (!) офіційна зустріч «Енергії» і «Урагану». Тому не потрібно черговий раз підтверджувати наскільки принциповим буде поєдинок.

 

Давайте для початку заглибимось в історію. Якщо взяти до уваги всі офіційні поєдинки цих команд, то їх було 28. Невелика перевага на боці «Енергії» 13 перемог проти 9 перемог франківців. Ще 6 матчів завершились внічию. Але все ж останні найважливіші перемоги були саме на рахунку «Урагану», адже франків ці перемогли команду Станіслава Гончаренка у фінальній серії плей-оф, а також у матчі за суперкубок країни.

 

Тепер перейдемо до кадрових питань. Головною проблемою «енергетиків» буде те, що дискваліфікацію відбуває головний тренер Станіслав Гончаренко. Саме із поєдинку з франківцями розпочнеться три матчева дискваліфікація фахівця. У франківців також немало проблем. Надалі травмовані бразильці Ділву і Біро Жаде, які полетіли у Бразилію на операції. Також під питанням і участь Євгена Валенка.

 

«Енергія» - «Ураган»

3 грудня. Львів. ПС «Галичина»

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Сергій Гроховецький (Київ).

Третій арбітр – Андрій Лютий (Львів). Хронометрист – Юрій Щепанський (Львів).

Інспектор – Валентин Савицький (Бориспіль). Делегат – Валерій Завальний (Київ).

 

Двобій у Донецьку

Не менш цікавим повинен стати поєдинок «Єнакієвця» і «Локомотива». Адже ці команди також мають давні рахунки. У минулому чемпіонаті саме «Локомотив» залишив «Єнакієвець» ні з чим, здобувши бронзові медалі, саме у битві із клубом Миколи Шевцова.

 

У першому колі цього чемпіонату у Харкові «Єнакієвець» відібрав очки у «Локомотива» тому цього разу підопічні Євгена Ривкіна постараються відібрати очки у гостях.

 

«Єнакієвець» - «Локомотив»

3 грудня. Донецьк. ДЮСШ 5. 13:00

Арбітри: Генадій Гора (Київ), Олексій Банасько (Фастів).

Третій арбітр – Олег Коваленко (Донецьк). Хронометрист – Сергій Літвінов (Донецьк).

Інспектор – Юрій Веремчук (Рівне). Делегат – А.Таїстов (Сімферополь).

 

Без дискваліфікованих

Третій матч дня відбудеться у Харкові, де місцевий «Моноліт» прийматиме «Кардинал». Команди зараз посідають останні сходинки у турнірній таблиці, тому очки їм дуже потрібні.

 

У першому колі у Рівному «Кардинал» не мав проблем із харків’янами 6:1. Але як буде цього разу. Молоді гравці харківського клубу з кожним матчем стають все досвідченішим. Останні поєдинки проти «Єнакієвця» і ЛТК хоч і були програними, але показали, що «Моноліт» ще побореться із будь-якими суперниками.

 

А що ж «Кардинал»? Рівняни у другому колі набрали лише один пункт у грі із ЛТК і також вже давно не знали смаку перемоги.

 

Також у складах команд вперше у сезоні є дискваліфіковані гравці. Так, не зможуть взяти участь у поєдинку Євген Юнаков із «Моноліту» і Марян Маринюк із «Кардиналу», які пропускатимуть матч через перебір жовтих карток.

 

«Моноліт» (Харків) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

3 грудня. Харків. СК «Каразинський». 13:15

Арбітри: Сергій Дребужан (Мукачеве), Сергій Стрелецький (Луганськ).

Третій арбітр – Дмитро Безпорочний (Харків). Хронометрист – Ігор Бік (Харків).

Інспектор – Олександр Жовтоног (Дніпропетровськ). Делегат – Володимир Залойло (Київ).

Матч пропускають: Юнаков – Маринюк.

ИСТОЧНИК: http://www.extra-liga.org.ua/extra-ligue/371--lr-lr

Просмотров: 511 | Добавил: futsalukrain | Рейтинг: 0.0/0
Поиск

Календарь

>
> >
> >
> >
> >
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024      Сделать бесплатный сайт с uCoz